Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nie sú lesbičky, ale bozkávajú policajtky na ústa!

Bozk na líce sa policajtke nepáči
Bozk na líce sa policajtke nepáči

NEW YORK/BRATISLAVA - Reforma ruskej polície so sebou prináša zaujímave momenty. Nemenová skupina aktivistiek sa rozhodla vyjadriť svoj názor svojskou a nenásilnou formou. V tých najneočakávanejších situáciách sa vrhajú na policajtky a bozkávajú ich, pričom sa väčšinou snažia trafiť ich ústa. Ženám zákona sa to však veľmi nepáči!

Súčasťou reformy, ktorá má očistiť túto oblasť od korupcie a zneužívania moci, je aj zmena názvu zo sovietskych čias "mílícia" na "polícia". Tá začala platiť od 1. marca.

Hoci ruské médiá uviedli, že za týmto počinom s názvom "Лобзай мусора" (Bozkávanie smeti), je v Rusku dobre známa skupina Vojna, jedna z členiek tieto informácie dementovala.

"Táto akcia sa jednoducho nemôže porovnávať s takými podujatiami ako "Úd v zajatí FSB" alebo "Pálacová revolúcia". Vyrábame masívne, monumentálne umenie. Okrem toho je zrejmé, že členovia skupiny Vojna  by nikdy nebozkávali policajtov. Preferujeme nakopanie do zadku s naším 65-metrovým penisom," povedala Yana Sarna.

Dielo s názvom "Úd v zajatí FSB" sa objavilo na zdvíhacom moste naproti petrohradskému oddeleniu ruskej tajnej služby FSB vlani v júni. Nočné maľovanie vraj trvalo siedmim členom len 23 sekúnd a o polhodinku neskôr sa most vztýčil k nebu. Zámerom vraj bolo nachystať všetkým tajným agentom "štartovaciu plošinu k výprave za mimozemskými civilizáciami".

Obrí penis sa dočkal nominácie na štátnu cenu "za inovácie v oblasti vizuálneho umenia".



Bozkávanie policajtok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu