Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Trojčatá Moniky Leškovej, ktorá po pôrode upadla do kómy, oslavujú 3. narodeniny

„Toto je naša torta k narodeninám!“ tešia sa (sprava) Anička, Dorotka a Barborka. Zobraziť galériu (8)
„Toto je naša torta k narodeninám!“ tešia sa (sprava) Anička, Dorotka a Barborka.

KOŠICE - Trojčatá Anička, Barborka a Dorotka z Košíc dnes oslavujú tretie narodeniny. Sú zdravé a tešia sa z nich najmä rodičia Monika (35) a Štefan (40) Leškovci. Na potomkov čakali až 11 rokov, no keď prišli na svet, ich mama upadla až na štyri mesiace do kómy. Priam zázračne sa uzdravila a na všetko zlé zabudla najmä vďaka deťom.

„Všetky tri sú krásne a hlavne veľmi živé! Robia nám obrovskú radosť. Keby som ich nemala, neviem, ako by som existovala,“ vyznala sa zo svojich pocitov mama Monika počas osláv jej ratolestí v škôlke sv. Bernadetty, kam jej trojčatám Nový Čas odniesol hračky. Tešili sa najmä z lega, ale aj z torty, na ktorej si pochutnali aj s kamarátmi.

„Škôlku navštevujú ešte len dva týždne. Muselo to však prísť, lebo na opatrovateľku máme nárok len do troch rokov, “ hovorí Monika. Okrem stavebníc trojčatá rady bicyklujú a kreslia kriedou. „Chce to čas a trpezlivosť. Nespala som už vlastne tri roky, stále je niektorá z nich hore. Ale nesťažujem sa, veď sú to príjemné povinnosti,“ tvrdí M. Lešková.

Jej Anička je vraj najtrpezlivejšia, čo sa prejavuje hlavne pri skladaní hračiek. Barborka s Dorotkou sú temperamentnejšie a vedia sa spolu do sýtosti vyšantiť pri rôznych hrách. „Vďaka deťom sa cítim oveľa lepšie,“ pochvaľuje si mama oslávenkýň.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu