Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

2-krát rozvedený slovenský herec: Po expresnom rozvode... Toto je žena jeho života!

Róbert Halák Zobraziť galériu (3)
Róbert Halák (Zdroj: Nová scéna/ Pettra Bošanská)

BRATISLAVA - Už dvakrát mu to s manželstvom nevyšlo. Naposledy sa Róbert Halák rozvádzal už pol roka po svadbe. Nezostal však dlho sám, jeho srdce si uchmatla istá Katka a... Aha, aké vyznanie!

Róbert Halák sa narodil 4. septembra 1977. Po základnej škole mieril na konzervatórium, no dostal sa tam až na druhý pokus. Už počas štúdia hosťoval v divadle a hneď po maturite sa stal členom Divadla Nová scéna. 

Galéria: Róbert Halák

Divadelným divákom je známy hlavne z operetných a muzikálových predstavení, napríklad Krysař, Hamlet, Klietka bláznov, West Side Story, Rocky Horror Show. 

Na televíznych obrazovkách sa objavil v seriáloch ako Chlapi neplačú, Divoké kone, Zoo, Vlci. U našich českých susedov hrá v seriáli Policie Modrava. Zahral si aj vo filme Dubček. 

Róbert Halák a Adrian Jastraban
Zobraziť galériu (3)
Róbert Halák a Adrian Jastraban  (Zdroj: Dubček/Miroslav Bača)

Od roku 2020 je poslancom Národnej rady Slovenskej republiky. Do politiky vstúpil ako člen OĽaNO, aktuálne kandiduje za stranu Demokrati. 

Halák je dvakrát rozvedený, jeho prvou manželkou bola scenáristka Danica Haláková, neskôr sa oženil s učiteľkou Martinou. Druhé manželstvo mu stroskotalo už pár mesiacov po svadbe. 

Približne rok po rozvode sme ho prichytili s novou známosťou. „Priateľka sa volá Katka. Zoznámili sme sa v auguste v Hronci. A sme spolu 3 mesiace,“ prezradil koncom roka 2017 pre Topky.sk známy herec. A práve s touto blondínkou je doteraz. 

V auguste spolu absolvovali náročný pochod - Cestu hrdinov SNP. „Chcem sa poďakovať v prvom rade mojej milovanej Katke za túto našu pešiu túru Slovenskom. Ja som si uvedomil, že láska nie je samozrejmosťou, ale že je to obrovský dar, za ktorý treba ďakovať každý deň,” vyznal sa žene svojho života. 

Róbert Halák s partnerkou Katarínou
Zobraziť galériu (3)
Róbert Halák s partnerkou Katarínou  (Zdroj: Facebook RH)

Viac o téme: Róbert Halák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu