Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krainovej známy svokor: Paralelné vzťahy... Deti mu rodili manželka a milenka na striedačku!

Karel Vágner Zobraziť galériu (3)
Karel Vágner

PRAHA - Svokrom modelky Simony Krainovej je známy kapelník, kontrabasista a producent Karel Vágner. Ten má 6 detí s tromi rôznymi ženami. Po najstaršom Karlovi, ktorého má so Slovenkou Želmírou, mu ďalších potomkov rodili na striedačku manželka Monika a milenka Katina.

Karel Vágner sa narodil 22. marca 1942. Jeho otec bol súčasťou amatérskeho symfonického orchestra a mama pôsobila v ochotníckom operetnom zbore. K umeniu a konkrétne k hudbe tak mal blízko.

Galéria: Karel Vágner

V mladosti sa ale Vágner venoval futbalu a atletike – skoku do výšky a skoku o žrdi. Účasť na medzinárodných pretekoch mu prekazil pracovný úraz, keď mu píla vo fabrike škaredo porezala ruku. Rozplynul sa tak aj jeho sen raz sa zúčastniť olympiády. 

Keď sa mu ruka zahojila, začal sa venovať hre na kontrabas. Hral v skupinách ako Greenhorns, Sodoma Gomora, Hroši Jána Spáleného. Neskôr začal pôsobiť v orchestri Karla Dubu, s ktorým vystupoval aj v zahraničí. V Mongolsku však s hudobníkmi havaroval autobus, ktorý údajne nemal v poriadku brzdy a mnohí z nich, bohužiaľ, neprežili. 

Krainovej známy svokor: Paralelné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČT)

V roku 1972 už mal Karel Vágner vlastnú kapelu, ktorá sprevádzala Evu Pilarovú. Približne po roku ale prešiel k Hane Zagorovej, s ktorou spolupracoval prakticky do jej smrti. Podieľal sa tiež na hite Holky z naší školky, ktorý naspievali Petr Kotvald a Stanislav Hložek. Získal aj viaceré ocenenia. 

Hudobník a producent je otcom šiestich detí, z ktorých väčšina sa venuje hudbe a divadlu. Najstarší Karel, ktorý je manželom modelky Simony Krainovej, pochádza zo zväzku so Slovenkou Želmírou. Mladší Jakub, známy rybár, je už synom druhej manželky Moniky. O 9 rokov neskôr mu porodila milenka Katina syna Josefa, v roku 1992 manželka Monika priviedla na svet dcéru Terezu, po piatich rokoch prišla Katinina dcéra Anna a o necelé dva roky nato Monikina dcéra Barbora. 

Nakoniec došlo k rozvodu a Katina sa stala v roku 2009 treťou pani Vágnerovou. 

Krainovej známy svokor: Paralelné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Barrandov)

Viac o téme: Karel Vágner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu