Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ČIERNY DEŇ v živote krásnej speváčky: TERORISTICKÝ ÚTOK na jej koncerte!

Ariana Grande Zobraziť galériu (7)
Ariana Grande (Zdroj: SITA/AP/Charles Sykes)

LOS ANGELES - Krásna a talentovaná speváčka Ariana Grande sa môže pochváliť mnohými úspechmi, prestížnymi cenami a slušnou fanúšikovskou základňou. Počas kariéry sa však musela vyrovnať s obrovskou tragédiou, keď počas jej koncertu zahynulo 22 obetí.

Ariana Grande sa narodila 26. júna 1993 na Floride. Verejnosti je známa ako speváčka, skladateľka a herečka. Svoju kariéru odštartovala najskôr v muzikáli s potom v seriáloch stanice Nickelodeon. Popri tom zverejňovala na YouTube cover verzie rôznych piesní, až si ju všimlo isté vydavateľstvo. A jej spevácka kariéra začala stúpať nahor.

Atraktívna umelkyňa má na konte šesť albumov. Popýšiť sa môže mnohými cenami, vrátane dvoch cien Grammy, dvoch Billboard Music Awards, troch American Music Awards, či deviatich MTV Video Music Awards.

V rokoch 2016 a 2019 bola mladá speváčka zaradená medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta, v roku 2018 bola ocenena titulom Žena roka. V roku 2019 sa stala najviac sledovanou ženou na Instagrame.

VIDEO: Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang

Ariana sa v máji minulého roka vydala za realitného makléra menom Dalton Gomez. Otvorene obhajuje rovnosť pohlaví, rasy a LGBT. Stará sa o 10 psov z útulku. 

22. mája 2017 sa na koncerte krásnej speváčky odohrala veľká tragédia. Vystupovala práve v Manchestri v rámci svojho turné Dangerous Woman, keď samovražedný atentátnik spáchal teroristický útok, ktorý si vyžiadal 22 obetí a 119 zranených. Ariane bola po tejto hroznej udalosti diagnostikovaná postraumatická stresová porucha a trpela záchvatami úzkosti. 

Benefičný koncert v Manchestri
Zobraziť galériu (7)
Benefičný koncert v Manchestri  (Zdroj: SITA/AP/Dave Hogan, Owen Humphreys, Danny Lawson)

Viac o téme: Ariana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu