Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

V mladosti sexbomba, na staré kolená... Wau, tá ženská vyzerá skvele!

Jacqueline Bisset Zobraziť galériu (8)
Jacqueline Bisset (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nestráca nič zo svojho šarmu! Šoubiznis je plný žien, ktoré aj v zrelom veku vyzerajú očarujúco. Rozhodne k nim patrí aj britská herečka Jacqueline Bisset, ktorá dnes oslavuje 76. narodeniny. Svojho času bola označovaná za najkrajšiu filmovú herečku. Pozrite, ako vyzerá v súčasnosti!

Jacqueline Bisset sa narodila 13. septembra 1944. Jej mama mala francúzsky pôvod a vďaka nej vie plynule hovoriť francúzsky. V detstve tancovala balet, neskôr ju lákalo aj herectvo a modeling. 

Galéria: Jacqueline Bisset vo filmoch
Prvýkrát stála pred kamerami ako 21-ročná a jej kariéra sa postupne rozbehla. A nepochybne aj vďaka tomu, že bola veľmi šarmantná. V roku 1967 ju obsadili do komédie Dvaja na ceste, v ktorej si zahrala s Audrey Hepburn. Za zmienku stoja aj paródia Casino Royale, či počiny Detektiv, Letisko, Americká noc, Bohaté a slávne.

V roku 1977 účinkovala vo filme Hlbočina, kde predviedla svoj sexepíl. V tom roku bola magazínom Newsweek vyhlásená za najkrajšiu filmovú herečku všetkých čias.      

Takto vyzerala Jacqueline Bisset kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerala Jacqueline Bisset kedysi.  (Zdroj: Columbia Pictures)

Jacqueline účinkovala vo viacerých televíznych filmoch a seriáloch. Pred kamerami je aktívna dodnes. VIackrát bola nominovaná na ocenenie Zlatý glóbus. V roku 2014 ho získala za výkon v seriáli Dancing on the Edge. 

Hoci je Bisset krásna žena a o záujem mužov nemala núdzu, nikdy sa nevydala. Rovnako tak nemá ani deti. Zaujímavé však je, že je krstnou mamou herečky Angeliny Jolie.   

Jacqueline Bisset vyzerá po boku krstnej dcéry Angeliny Jolie ako staršia sestra. Paparazzi ich takto nafotili minulý rok v lete.
Zobraziť galériu (8)
Jacqueline Bisset vyzerá po boku krstnej dcéry Angeliny Jolie ako staršia sestra. Paparazzi ich takto nafotili minulý rok v lete.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jacqueline Bisset
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu