Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávna Nicole Kidman kedysi a dnes: Takto ju zmenili roky a plastiky!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (10)
Nicole Kidman (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Z kučeravého neviniatka je dnes zvodná päťdesiatnička! Herečku Nicole Kidman (52) netreba nikomu predstavovať. Na konte má účinkovanie v mnohých filmoch a pýši sa viacerými oceneniami. Nie je tajomstvom, že s pribúdajúcimi rokmi bojuje zubami-nechtami a za pomoci plastických operácií i botoxu. Pozrite sa, ako dnešná oslávenkyňa zmenila!

Nicole Kidman sa narodila 20. júna 1967 v Honolulu. Jej rodičia tom v tom čase boli vďaka študijným vízam a do rodnej Austrálie sa vrátili, keď mala ich dcérka 4 roky. Už v rannom detstve milovala balet, divadlo a tanec. A tak nečudo, že to bolo práve herectvo, čomu sa chcela v dospelosti venovať. 

Nicole Kidman so svojimi rodičmi.
Zobraziť galériu (10)
Nicole Kidman so svojimi rodičmi.  (Zdroj: Instagram)

Pred filmovými kamerami debutovala ako 16-ročná v počine Vianoce v divočine. V období dospievania boli pre ňu typické kučeravé vlasy a nevinne pôsobiaca tvárička. Svoj talent predviedla aj vo filme Úplne bezvetrie a jej kariéra sa rozbehla tak, že sa na nedostatok pracovných ponúk nemohla sťažovať. 

Nicole Kidman ako začínajúca 16-ročná herečka.
Zobraziť galériu (10)
Nicole Kidman ako začínajúca 16-ročná herečka.  (Zdroj: Hoyts Distribution)

Film Dni hromu priniesol Nicole nielen svetovú slávu, ale aj veľkú lásku. Spoznala totiž Toma Cruisa, za ktorého sa v roku 1990 na Štedrý deň vydala. Dvojica túžila po spoločnom dieťatku. Nicole bola dvakrát tehotná, avšak potratila. Slávny pár si napokon adoptoval dcéru Isabellu Jane a syna Connora Antonyho. Manželstvo dvojice však stroskotalo a v roku 2001 podal Cruise žiadosť o rozvod.

Nicole Kidman a Tom Cruise vo filme Dni hromu.
Zobraziť galériu (10)
Nicole Kidman a Tom Cruise vo filme Dni hromu.  (Zdroj: Paramount Pictures)

A hoci sa herečke v súkromí nedarilo, v pracovnej oblasti žala jeden úspech za druhým. V roku 2003 získala sošku Oscara za výkon vo filme Hodiny. Jej tvár si však fanúšikovia spájajú aj s počinami Batman navždy, Magická posadnutosť, Moulin Rogue, Návrat do Cold Mountain, Austrália, Skús ma rozosmiať a iné. 

V roku 2005 sa Kidman zoznámila so svojím súčasným manželom Keithom Urbanom. V roku 2008 sa im narodila dcéra Sunday Rosse, o dva roky neskôr dcéra Faith Margaret, ktorú im porodila náhradná matka. 

Nicole Kidman má s Keithom Urbanom dve dcérky.
Zobraziť galériu (10)
Nicole Kidman má s Keithom Urbanom dve dcérky.  (Zdroj: Instagram)

Takto vyzerá Nicole Kidman v súčasnosti.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerá Nicole Kidman v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Nicole Kidman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu