Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ústa ako Cuky a Luky, hnedá hriva: Spoznávate známu herečku na starej FOTO?!

Zuzana Šebová Zobraziť galériu (8)
Zuzana Šebová (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Každý sa v priebehu rokov mení a výnimkou nie sú ani známe tváre. Niekto sa po čase na svoje mladšie ja ani príliš nepodobá, iní majú výrazné črty, ktoré ich prezradia aj na starých fotografiách, kde majú napríklad aj inú farbu vlasov. Spoznávate dnešnú oslávenkyňu?

Zuzana Šebová má výrazné črty tváre, vďaka ktorým sa na seba podobá aj po rokoch a miernych zmenách imidžu. V archíve sme našli záber z roku 2005, keď mala herečka 23 rokov. Napriek vtedajšej móde, tvári zakrytej vlasmi a hnedej hrive je celkom spoznateľná. A stará fotka dokazuje, že Zuzanine plné pery sú naozaj dielom prírody. Cuky a Luky jej môžu iba závidieť...

Ústa ako Cuky a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR)

Dnes je Zuzana už maminou. Počas tehotenstva sa vydala za kolegu Michala Kubovčíka a o pár mesiacov prišiel na svet ich synček Rudko. Malý poklad sa narodil len deň pred Vianocami a herečka sa mu stále naplno venuje. 

Zuzana Šebová na minuloročnom zábere
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Šebová na minuloročnom zábere  (Zdroj: Jan Zemiar)

Zuzana Šebová sa narodila 1. apríla 1982. Jej otcom je známy hudobný manažér Jozef Šebo, vďaka čomu sa už ako tínedžerka skamarátila so speváčkou Janou Kirschner. Pred materskou dovolenkou sa objavovala v reláciách Kredenc a Inkognito, účinkovala aj v úspešnom seriáli Horná Dolná. 

Viac o téme: Zuzana Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu