Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčatko (6) tajne nakúpilo na maminu kartu hračky za stovky eur: Ale ten dôvod vás rozplače

(Zdroj: Twitter/princess ria)

SCOTTSDALE - Keď matka dovolila svojej šesťročnej dcére, aby si kúpila na Amazone bábiku Barbie, nemala ani len poňatia, aký nápad sa zrodil v v jej malej hlávke. Na všetko prišla až po tom, keď sa pred domom v americkom štáte Arizona objavila veľká dodávka plná hračiek a videohier.

Mama Kaitlin ju nechala, nech si sama vyberie narodeninový darček cez spoločnosť Amazon. Dievčatko si síce objednalo iba bábiku Barbie, ale neskôr si chcelo skontrolovať stav svojej objednávky. Žena zrejme neodhadla šikovnosť svojej dcéry, keď jej dala možnosť dostať sa ku všetkým kódom a heslám na webstránku, ktoré potom dcérka použila bez jej vedomia. V tomto prípade sa však mama nemohla vôbec hnevať. Jej dcérka si síce dodatočne objednala detský tovar v hodnote 350 dolárov (307 eur), ale bolo to s tým najlepším úmyslom - chce ich totiž darovať detskej nemocnici, v ktorej kedysi ležala a chcela takto potešiť choré deti. 

"Pozrite sa, čo urobila moja malá sesternica. Sama objednala hračky a videohry pre detskú nemocnicu bez toho, aby o tom vedeli jej rodičia," okomentovala príbuzná dievčatka fotku pri veľkých škatuliach.

Jeho rodičia zostali v nemom úžase, keď pred domom zastavila dodávka naložená tovarom, ktorí si vôbec neobjednali. Dcérke nezostalo nič iné, iba vyjsť s pravdou von. Namiestu hnevu ju však čakal obdiv a uznanie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu