Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Nenechajte si ujsť Dni príťažlivosti 14. a 15. júna s novým PEUGEOT 3008!

  PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Peugeot)

Už to vyzeralo, že značka PEUGEOT po toľkých inováciách nebude mať čím prekvapiť. Jej dizajnéri a vývojári sa však neuspokojili s tým, že ich modely sú nabité najnovšími technológiami a že sú ako zvyčajne zabalené do vzrušujúceho dravého dizajnu. A tak prišli s modelom 3008.

Je to vlastne SUV alebo fastback? Aj jedno, aj druhé. Praktickosť a veľkorysosť obľúbeného esúvéčka sa prepája so športovým charakterom v takej prepracovanej súhre, že na tejto novinke idete oči nechať. Dynamické mačacie línie, sebavedomá predná maska či elegancia pri pohľade zboku: človek normálne nevie, ktorý z pohľadov má považovať za atraktívnejší.  

Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peugeot)

A to ste sa ešte neposadili dovnútra: populárny i-Cockpit® prichádza vo futuristickej reinkarnácii s panoramatickým 21-palcovým dotykovým HD displejom, ktorý vyzerá, ako keby sa vznášal nad prístrojovou doskou.

Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peugeot)

Ktorý pohon svedčí novej tritisíc osmičke najviac? Všetky! Famózny pomer výkonu a spotreby prinášajú všetky motorizácie: hybrid s benzínovým motorom, plug-in hybrid aj 100 % elektrický pohon, pričom dojazd elektromobilu narástol na 525 kilometrov a onedlho až na 680 kilometrov na jedno nabitie.

| VIAC O 3008 |

PEUGEOT pripravil uvedenie nového modelu 3008 na náš trh naozaj vo veľkom štýle. Počas Dní príťažlivosti PEUGEOT 14. a. 15. júna si budete môcť u všetkých predajcov PEUGEOT novú tritisíc osmičku nielen poobzerať a dotknúť sa jej prepracovaných detailov. K atrakciám totiž bude patriť aj testovacia jazda a s ňou spojená súťaž: všetci, ktorí ju absolvujú, sú v hre o spomínanú atraktívnu novinku na víkend aj s plnou nádržou. Otestovať, samozrejme, bude možné aj ďalšie populárne modely PEUGEOT.

Nenechajte si ujsť Dni
 (Zdroj: Peugeot )

A okrem zmyslových zážitkov sa bude dať počas Dní príťažlivosti aj ušetriť: len počas týchto dvoch dní je pripravený bonus 1000 eur pre prvých 20 modelov 3008, 20 % zľava na letné príslušenstvo alebo čistenie klimatizácie zadarmo. Určite príďte, bude to stáť za to!

| VIAC O AKCII |

Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peugeot)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu