Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Príďte ochutnať to, čo vás čaká v Palme budúcnosti

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Corwin/Mandaworks)

Palma LIVE – to budú vynikajúce špeciality, zaujímavé informácie a príjemná atmosféra v netradičných kulisách bývalého závodu Palma. Nenechajte si ujsť možnosť prejsť sa po miestach, kde vyrastie nová živá mestská štvrť a námestie, ktoré svojou veľkosťou bude konkurovať tomu Hlavnému v Starom Meste.

Už 1.mája sa na Račianskej ulici 76 môžete tešiť na bohatú ponuku občerstvenia. V tieni ikonického Sila sa v tržnici pod holým nebom stretnú mnohí predajcovia a producenti potravín z hlavného mesta a okolia so sortimentom lokálnych vín, farmárskych špecialít, byliniek, výrobkov z maku alebo obľúbeného street foodu. K dispozícii budú aj produkty reprezentujúce to najlepšie zo sveta kávy či kakaa.

Príďte ochutnať to, čo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Palma LIVE)

Ak budete potrebovať doplniť nielen kalórie, ale aj duševnú energiu, máte skvelú príležitosť zacvičiť si počas celého dňa jogu pre unavených v naozaj výnimočnom prostredí. Pre vyznávačov aktívneho životného štýlu môže byť inšpiratívne aj stretnutie s nadšencami cyklistiky, behu a plávania z projektu Trenujeme.sk. A určite si nenechajte ujsť možnosť dozvedieť sa viac o koncepte prepájania mladých rodín a seniorov s názvom Náhradná babička. Ponuka zaujímavých tém a príbehov však bude oveľa širšia. O príjemnú atmosféru sa postará aj živá hudba či atrakcie pre deti.

Mix vizuálnych a chuťových zážitkov doplnia zaujímavé informačné a vzdelávacie aktivity. Experti developera CORWIN vám priblížia mnohé detaily projektu, ktorý vráti život do tohto spustnutého priemyselného komplexu. Povedia vám viac o rezidenčnej časti Palmy s bytmi, o jej námestiach a parkoch, ale aj to, čo nájdete v bývalej Lisovni či Union Mlyne.

Palma LIVE otvorí svoje brány 1. mája 2024 o 10.00, vstup bude bezplatný.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu