Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hiphop a rakovina majú veľa spoločné, svedčia deti, ktoré „vychovala nemocnica“

PR článok Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Deťom s rakovinou, n.o)

Netradičné spojenie dvoch na prvý pohľad úplne odlišných svetov ponúka kampaň organizácie Deťom s rakovinou. Jej cieľom je motivovať darcov 2 % z daní.

Drsný svet hiphopu aj nemocnice

Vychovala ma ulica – toto raperské klišé poznáme z množstva hiphopových textov. Teraz má však táto ultimátne drsná veta ešte drsnejšiu alternatívu. Deti poznačené zákernou onkologickou diagnózou totiž doslova „vychovala nemocnica“. A nie je to nič prehnané – veď na detskej onkológii strávia niekedy aj celý rok.

V spote sa objaví aj Separ

Organizáciu Deťom s rakovinou podporuje aj známy raper. Do spotu, ktorý si môžete pozrieť na sociálnych sieťach organizácie, nielenže venoval hudbu, ale dokonca si v ňom aj zahral. Pre Separa pritom nejde o bežnú influencerskú spoluprácu. Je o ňom známe, že sám bol onkologickým pacientom.

Hiphop a rakovina majú
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Deťom s rakovinou, n.o)

Darujte 2 % organizácii Deťom s rakovinou

Ak vás kampaň zaujala a chcete pomôcť deťom, ktoré vychovala nemocnica, darujte tento rok svoje 2 % z daní organizácii Deťom s rakovinou. Vaše peniaze pomôžu detským pacientom na Klinike detskej hematológie a onkológie Národného ústavu detských chorôb.

Hiphop a rakovina majú
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Deťom s rakovinou, n.o)

Organizáciu vedú rodičia detí, ktoré sa liečili na bratislavskej detskej onkológii. Prešli si s nimi dlhodobou náročnou liečbou, a preto vedia, čo to pre rodiny s takto chorým dieťaťom obnáša. Hlavným cieľom je vybudovať špičkovú kliniku detskej onkológie, neustále zlepšovať podmienky liečby, aby prostredie bolo bezpečné a počet úspešne vyliečených detí bol čo najvyšší.

Viac informácií nájdete na www.detomsrakovinou.sk

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu