Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Našli sme topánky pre každé vaše ja, v ktorých prejdete pohodlne a štýlovo od jari až do jesene

Tieto topánky budú sprevádzať vaše kroky každý deň - od jari do jesene. PR článok Zobraziť galériu (4)
Tieto topánky budú sprevádzať vaše kroky každý deň - od jari do jesene. (Zdroj: Ovečkáreň)

Ako lepšie vykročiť do jari než v nových štýlových teniskách alebo pohodlnej obuvi? Najnovšie trendy sú o pohodlí, ekologických materiáloch a nevtieravých farbách.

Jarná sezóna je časom obnovy a to, čo platí vonku, môže predsa platiť aj v našich šatníkoch a poličkách na topánky. Jarné novinky v teniskách a obuvi prichádzajú s rôznorodými možnosťami a štýlmi, ktoré vyhovujú každému vkusu a potrebe. ČI už chodíte po meste alebo idete s deťmi na ihrisko, keď potrebujete byť ženská a aj keď idete do prírody, Ovečkáreň má pre vás topánky na každý jeden krok.

Pastelové a ohybné ako Tamara

Ženskosť podčiarknu nežné Tamary. Veď kto povedal, že ženské sú len lodičky?
Zobraziť galériu (4)
Ženskosť podčiarknu nežné Tamary. Veď kto povedal, že ženské sú len lodičky?  (Zdroj: Ovečkáreň)

Jarná sezóna je spojená s jemnými a sviežimi farbami, a tento rok nie je výnimkou. Pastelové odtiene ako mätová, jemná ružová, svetlá modrá a pastelovo žltá dominujú aj vo svete topánok. Tieto farebné odtiene prinesú do vášho jarného štýlu ľahkosť a jemnosť, čo je ideálne pre slnečné a teplé dni. Na vlne ľahkosti nimi prejdete v celokožených barefoot balerínkach Tamara Ovečkárne. Široká špička a ohybná podrážka zaručujú príjemnú chôdzu, mäkká vnútorná stielka tlmí došľap na tvrdú zem a pre ešte väčšiu mäkkosť nájdete v balení aj osobitnú vložku z korku a peny.

Pohodlné a výkonné ako Woolee

V teniskách Woolee sa pokojne vyberte aj do lesa.
Zobraziť galériu (4)
V teniskách Woolee sa pokojne vyberte aj do lesa.  (Zdroj: Ovečkáreň)

S narastajúcim dopytom po pohodlnej obuvi pre aktívny životný štýl ponúkajú mnohé značky tenisky a obuv, ktorá je navrhnutá s ohľadom na pohodlie a výkon. Od vychádzkových tenisiek po športové topánky sú tieto kúsky ideálne pre každodenné aktivity na čerstvom vzduchu. Na tento účel sú navrhnuté aj celokožené tenisky Woolee, ktoré vás ponesú na vlne pohodlia od jari až do jesene. Novinka Ovečkárne nadväzuje na obľúbený dizajn topánok Prestige. Ich zateplená verzia si v zime získala veľkú obľubu a teraz prichádzajú nezateplené topánky z pevnej hovädzej kože s tvarovanou stielkou, podporujúcou klenbu chodidla. Vyvýšená podrážka je z pevného a pružného materiálu, ktorý tlmí nárazy pri chôdzi. 

Ekologické a univerzálne ako DANZICA

Tenisky z recyklovanej vlny Woolee sú ideálne na denné nosenie k nohaviciam aj k sukni.
Zobraziť galériu (4)
Tenisky z recyklovanej vlny Woolee sú ideálne na denné nosenie k nohaviciam aj k sukni.  (Zdroj: Ovečkáreň)

Súčasný dôraz na udržateľnosť a environmentálnu zodpovednosť sa odráža aj vo svete módy. Rastie záujem o tenisky a obuv vyrobenú z ekologických materiálov, ako sú recyklované plastové fľaše, organická bavlna, konope alebo korok. Tieto materiály chránia životné prostredie a zároveň poskytujú pohodlie a kvalitu. Na vlne udržateľnosti budete kráčať aj v teniskách z recyklovanej vlny Woolee, na ktorých spolupracovali Ovečkáreň a Baťa. Pri ich výrobe sa používa jedinečný materiál DANZICA, vyrobený zo 70 % z recyklovanej vlny. Tento unikátny materiál vzniká zo zberu použitého vlneného oblečenia, následne sa triedi a spracúva do nových priadzí, slúžiacich ako základ tejto tkaniny. Sú určené na voľnočasové aktivity, no nesklamú ani na výletoch do prírody. Vďaka ich univerzálnemu dizajnu si tieto tenisky obujete aj k rifliam, aj k sukni.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu