Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Čo koncert, to krst! Vokálna skupina Voising pokrstí nový album na piatich zastávkach slovenského turné!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Alex Handiakova)

Vokálna skupina Voising vyráža na turné po Slovensku! Šesť výnimočných hlasov predvedie v piatich mestách Slovenska, ako znie hudba bez pridania jediného nástroja. Skupina na turné pokrstí debutové CD Všetko má svoj čas, ktoré je historicky prvým autorským accappela albumom na Slovensku. Krstných rodičov si Vosing vyberú priamo na koncertoch, na ktoré si pozvali aj špeciálnych hostí! Nenechajte si ujsť dokonalý vokálny zážitok v Bratislave, Nitre, Košiciach, Liptovskom Mikuláši a Banskej Bystrici!

Na novom albume vokálnej skupiny Voising Všetko má svoj čas nájdu fanúšikovia deväť autorských acappella piesní. Autormi skladieb sú vo väčšine členovia acappelly, na niektorých skladbách sa podieľali aj iní umelci ako  Adam Hudec s manželkou Romanou Hudec Orlickou, Katka Makara či textár Richard Bönde. Nielen skladby z albumu, ale aj covery domácich aj zahraničných hitov predvedie skupina na májovom turné.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

„S našimi fanúšikmi máme veľmi dobré vzťahy. Akonáhle sme vydali náš nový album, hneď sa nás pýtali, kedy ho budeme krstiť, v ktorých mestách a či sú už lístky v predaji. Keďže sme relatívne mladá skupina, pretože pôsobíme na trhu iba päť rokov, neuvažovali sme nad takýmto krstiacim turné. Ale veľký záujem našich fanúšikov nás presvedčil o tom, že sa k nim musíme dostať a užiť si s nimi radosť z nového albumu. Na začiatok sa teda vyberáme do známych klubov, aby sme zaspievali aj piesne z nového albumu, veľmi sa na to tešíme," prezradila speváčka Katka Fojtíková.

Na koncertoch si Vosing pripravili prekvapenie v podobe špeciálnych hostí. V Bratislave sa k accappelle pripojí Diana Tuhá alias Nasratá žena a v Košiciach Lukáš Adamec, s ktorým sa skupina pozná z účinkovania v show Hit roka. Voising sa rozhodli, že na každom koncerte vyberú jedného v návštevníkov, ktorý pokrstí nový album skupiny spolu so špeciálnym hosťom.

„Robiť v dnešnej dobe turné je celkom náročné, aj finančne aj časovo. Keď sme videli, aký záujem majú naši fanúšikovia byť na takomto krstiacom koncerte, veľmi sme zvažovali, ako to celé zorganizovať. Chceme sa im poďakovať, pretože CD sme mohli vydať hlavne vďaka nim, keďže nám na jeho vydanie prispeli cez kampaň na donorskom portály. A to je pre nás veľmi silný záväzok,“ skonštatoval líder kapely Viktor Nižník.

Čo koncert, to krst!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Alex Handiakova)

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Viktor Nižník - tenor, Veronika Oláh Šebeňová - alt, Milena Čief Majerová - mezzosoprán, Tomáš Benjamín Nižník - beatbox/perkusie, Rado Tomeš - bas, Katarína Fojtíková – soprán plánujú po každom koncerte zostať v meste a vychutnať si miestnu pokoncertnú atmosféru spolu s fanúšikmi.

„Máme veľmi radi takéto neplánované stretnutia, veľakrát vyústia do dlhoročných kamarátstiev. Pikoškou týchto koncertov v rámci nášho turné bude, že jeden z vyžrebovaných návštevníkov koncertu získa náš nový album Všetko má svoj čas na CD alebo USB,“ uzatvára Viktor Nižník.

Čo koncert, to krst!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Alex Handiakova)

Vstupenky na turné skupiny Voising si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu