Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Keď slovenské vína bodujú vo svete

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Hubert)

Odborníci z vinárstva HUBERT J.E. majú obrovský dôvod na radosť. Ocenenili ich prácu na výstave v mekke svetovej výroby vína a šumivých vín. Obrovský úspech na 30. ročníku prestížnej medzinárodnej súťaže v Paríži VINALIES INTERNATIONALES 2024.

ZLATOM OCENENÝ HUBERT L´Original  Chardonnay

Zlatú medailu udelili porotcovia výnimočnému, odrodovému sektu Hubert L´Original Chardonnay, ktorý v Seredi vyrábajú  metódou kvasenia vo fľaši „Transvals“, v ktorej zreje minimálne 9 mesiacov. Chardonnay je odroda, ktorá sa zrodila v burgundských viniciach a dodnes je jednou z troch odrôd, ktorú francúzski vinári najčastejšie používajú na výrobu svojho presláveného šampanského. O to väčšia pocta pre slovenský sekt, ktorý ocenili práve na francúzskej pôde. A nie je to jediná cena pre unikátny slovenský sekt. Aktuálne ho ocenili striebornou medailou aj na  prestížnej výstave v Nemecku na výstave Mundus Vini spring tasting  2024.

Ak ho ochutnáte, doslova vás očarí ľahkou arómou citrusov s jemným žltým melónom a lahodnou ovocnou chuťou s charakteristickými biskvitovými tónmi.

Keď slovenské vína bodujú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hubert)

VEĽKÉ ZLATO pre Chateau Pezinok Tramín červený bobuľový výber 2022

Veľkou zlatou medailou, čiže Grand OR 2024 ohodnotili porotcovia víno Chateau Pezinok Tramín červený bobuľový výber 2022 taktiež z produkcie vinárstva HUBERT J.E. v Seredi.

Toto výnimočné slovenské  biele akostné víno s prívlastkom bobuľový výber z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti je nádherne aromatické, s príjemnou vôňou ruží.  Má plnú robustnú chuť s dlhotrvajúcou perzistenciou.  Má vysoký zrecí potenciál minimálne 3-5 rokov. Výborne sa snúbi s dezertmi rôzneho typu ako je napríklad bábovka so sušenými hrozienkami.

Toto víno už uspelo nielen v zahraničí, ale pravidelne žne medaily aj na domácich súťažiach aktuálne získalo tri zlaté medaily na výstavách vín 2024:  vo Viničnom, v Slovenskom Grobe a na Vitis Aurea Modra.

 Tieto výnimočné vína získate výhodne na  www.najnapoje.sk

Keď slovenské vína bodujú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hubert)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu