Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zažite exkluzívny One Day With...

Emma Drobná PR článok
Emma Drobná (Zdroj: Peugeot)

Chceli by ste sa na jeden deň ocitnúť v koži svojej obľúbenej hviezdy alebo influencera? Tak sa pripútajte a urobte si pohodlie, pretože teraz môžete zo sedadla spolujazdca nazrieť do života speváčky Emmy Drobnej či šéfkuchára Jakuba Bezáka a spoločne s nimi prežiť jeden deň.

Populárna speváčka a víťazka štvrtej série SuperStar nás prevedie jedným zo svojich nabitých dní. Jej PEUGEOT 2008 ju najprv odvezie na tenisový tréning s talentovanou tenistkou Rebeccou Šramkovou, po ktorom si dopraje zaslúžený brunch v kaviarni Otto. Príprava na večerný koncert spočíva aj vo výbere správnych šiat, s ktorým jej pomôže známy módny návrhár Fero Mikloško. Po chvíľke oddychu sa Emma svojou 2008-kou presúva do Stars auditoria, kde ju čaká zvuková skúška spoločného koncertu so skupinou HEX. Ako tento koncert dopadol a kto všetko robil Emme spoločnosť v backstagei? To všetko uvidíte vo videu „One Day With“ s Emmou Drobnou.

Galéria: Emma Drobná

V ďalšom videu zažijeme úplne iný príbeh. Jakub Bezák je šéfkuchár v prestížnej reštaurácii Iasai Food Bar v centre Bratislavy. Skôr ako sa zastaví v práci, stihne zájsť do svojho obľúbeného gymu, kde môže zobrať aj svoje „baby“, maďarské vyžly Lujzu a Telmu. Na ich pohodlný prevoz je jeho PEUGEOT 308 SW dokonale prispôsobený vďaka špeciálnemu ochrannému autopoťahu na zadných sedadlách. Doobeda sa venuje každodennej rutine v práci, ktorá spočíva vo vedení reštaurácie a príprave tých najexkluzívnejších jedál. Potom sa zastaví na obed a malý nákup na Miletičke, trhovisku, kde si vždy vyberie zo surovín od lokálnych predajcov. Poobede je čas si trochu vyvetrať hlavu, preto Kubo naloží svoj horský bike na strešný nosič a vyráža na Kolibu zaskákať si do miestneho bikeparku. V závere dňa sa svojou 308-kou presúva do večerných ulíc mesta na stretnutie so svojím starým kamošom Mikim. Kto sa pod touto prezývkou skrýva? To sa už dozviete na konci videa „One day With“ s Kubom Bezákom.

Galéria: Jakub Bezák

Nenechajte si ujsť tento nevšedný obsah aj vy, a ak nechcete zmeškať ďalšie pokračovania tohto online seriálu, sledujte sociálne siete PEUGEOT Slovensko.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu