Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Podcasty DETSKÁ CHIRURGIA - ZÁPCHA

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Podcast Detská chirurgia)

Aj Vášmu dieťaťu sa stalo niečo podobné? Neviete si poradiť pri úraze hlavy alebo bolesti bruška? Práve preto sme pre Vás pripravili naše podcasty DETSKÁ CHIRURGIA, ktoré Vám povedia o najčastejších úrazoch, bolestiach alebo vrodených chybách detských pacientov.

Tretím dielom podcastu DETSKÁ CHIRURGIA Vás prevedieme témou ZÁPCHA - OBSTIPÁCIA. Čo máte robiť a čo pomôže v prípade zápchy u Vášho dieťaťa ? Touto konkrétnou témou Vás prevedie MUDr. Daniela Trepáčová, lekárka Kliniky detskej chirurgie LF UK NUDCH.

Podcasty DETSKÁ CHIRURGIA -
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Podcast Detská chirurgia)

Zápcha (obstipácia) je častým problémom u detí v útlom veku (2 – 6 rokov). Napriek tomu, že zápcha a  s  ňou spojené problémy nie sú väčšinou chirurgickým problémom (s výnimkou vrodených vývojových chýb), často detskí pacienti prichádzajú s týmto problémom práve na chirurgickú ambulanciu. Ak je vylúčená príčina vrodenej vývojovej chyby čreva, môže príčina tkvieť v možných potravinových alergiách a intoleranciách. Neraz je však príčina zápchy na psychickom podklade. Rozmýšľate, ako môžete ako rodič svojmu dieťaťu pomôcť? Vypočutím tohto podcastu sa to dozviete.

Podcasty DETSKÁ CHIRURGIA -
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Podcast Detská chirurgia )

Občianske združenie DETSKÁ CHIRURGIA - OZ SLNIEČKO NA CESTE! je nezisková organizácia, ktorou hlavnou úlohou je pomáhať detským pacientom, ktoré majú rôzne ochorenia, a tiež deťom, ktoré utrpeli úrazy alebo vážne zranenia.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu