Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hypotéka na rodinný dom s úrokom 0,9% ročne?

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: www.domsnov.sk)

Vysoké úroky na trhu s hypotékami sú dnes krutou realitou. Aktuálne sa pohybujú na úrovni medzi 4 až 5 percentami. Pre mnohé mladé rodiny to znamená stopku v realizácii ich sna – zabezpečiť si vlastný domov. Nádej však zomiera posledná. Záchranné lano hádže ľuďom túžiacim po dostupnom bývaní spoločnosť BAU holding – rodinné domy.

Tá je známa svojim projektom DOM SNOV. No a dnes ponúka výstavbu domov s hypotekárnym úverom len 0,9 percenta ročne!

Áno, čítate dobre. Možnosť postaviť si vlastný domček s hypotékou s úrokom pod jedným percentom, máte na dosah ruky. V dobe drahých hypoték je to rarita, ktorá sa nezvykne opakovať a nebude trvať dlho. Preto je čas chopiť sa šance a využiť túto jedinečnú príležitosť. Ponuka je totiž časovo obmedzená, potrvá len do 26. februára 2024.

Ste pripravení využiť túto možnosť? V tom prípade neváhajte navštíviť jeden zo šestnástich vzorových domov po celom Slovensku, alebo kontaktovať spoločnosť na bezplatnej infolinke 0800 887 887. Chcete vedieť ešte viac? V sobotu 17. februára sme organizovali Deň otvorených dverí v našich vzorových domoch po celom Slovensku. Zažili sme rekordnú účasť, čo hovorí o veľkom záujme o túto jedinečnú ponuku,“ hovorí konateľ spoločnosti Mikuláš Stano.

Úrok 0,9 percenta si budú môcť noví klienti uplatniť na prvé tri roky splácania úveru na prvých stotisíc eur zo svojej hypotéky. Pritom platí, že táto ponuka sa dá využiť len na jednopodlažné domy v cene minimálne 104 999 eur. Katalóg domov nájdete tu.

Spoločnosť Bau holding – rodinné domy je na trhu známa ako spoľahlivý a kvalitný dodávateľ, ktorý už splnil sen o novom bývaní stovkám rodín po celom Slovensku.

Naše výsledky hovoria jasne – postavili sme nový domov pre viac než 1450 spokojných rodín a kvalita našich domčekov predstavuje absolútnu špičku. Certifikované materiály a Značka kvality drevostavieb  našim klientom zaručujú, že ich domček bude pýchou a bezpečnou oázou na dlhé roky,“ uzatvára M. Stano.

Staňte sa šťastným a spokojným majiteľom rodinného domu aj vy. Neváhajte a kontaktujte nás čím skôr.  Ponuka je limitovaná!

Pozrite si tiež príbeh Moniky a Ľuboša z Radošiny, ktorým sme splnili ich sen o bývaní.

Príbeh Moniky a Ľuboša z Radošiny
Zobraziť galériu (2)
Príbeh Moniky a Ľuboša z Radošiny  (Zdroj: Youtube/ DOM SNOV)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu