Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cenami ovenčený muzikál Horúčka sobotňajšej noci s hudbou Bee Gees prichádza na Slovensko!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: unsplash Honey Fangs )

Kto by nepoznal legendárny film Horúčka sobotnajšej noci s Johnom Travoltom a hudbou Bee Gees v hlavnej úlohe? Film sa stal fenoménom okamžite po svojej premiére v roku 1977 a John Travolta bol za svoj tanečný výkon v úlohe Tonyho Manera nominovaný na Oscara. Bee Gees si za hity, ktoré vo filme zazneli odniesli cenu Grammy. A nemenej úspešná je aj muzikálová verzia tohto legendárneho príbehu.

Premiéra divadelného muzikálu Horúčka sobotňajšej noci sa uskutočnila 5. mája 1998 v londýnskom West Ende a inscenácia bola nominovaná hneď na tri Ceny Laurence Oliviera. O rok neskôr bola uvedená na newyorskej Broadwayi a teraz prichádza na Slovensko v produkcii Divadla Mystik a s Tomášom Palonderom, Kristínou Vreckovou, Natáliou Kóšovou a Mariánou Polyakovou v hlavných úlohách.

Divadlo Mystik po svetovom muzikáli West Side Story prináša Horúčku sobotňajšej noci do Bratislavy a Trnavy.

V spolupráci s Divadlom Mystik máme pre našich čitateľov jedinečnú možnosť zakúpiť si vstupenky na toto exkluzívne podujatie skôr ako všetci ostatní! Stačí navštíviť Predpredaj.sk, vyberať si svoje mesto, zadať heslo “horucka” a vstupenka je vaša. Nenechajte si ujsť špičkové tanečné výkony a nesmrteľné hity Bee Gees ako More Than A Woman, Night Fever alebo Stayin Alive, ktoré už túto jar roztancujú nejednu sobotu na Slovensku.

Cenami ovenčený muzikál Horúčka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Divadlo Mystik)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu