Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

V minulosti strieľal z obrany, dnes strieľa z prvej duchaplné komentáre

PR článok
(Zdroj: najnapoje.sk)

Boris Valábik svojho času skóroval ľavou rukou. Viete, ktorou vystrelil zátku z fľaše rýdzo slovenských bubiniek?

Tá zátka by sa dala považovať za dôstojnú bodku za tohtoročnými MS v ľadovom hokeji, ktoré bývalý aktívny hráč hokeja Boris Valábik komentoval. Keď ste fanúšikom hokeja a nadýchli ste sa, aby ste podotkli, že počas svojej aktívnej hokejovej kariéry nebolo jeho úlohou skórovať ale brániť, máte pravdu.

So svojou výškou presahujúcou dva metre vzbudzoval v pozícii obrancu v kanadských, kazašských, českom i slovenskom hokejovom klube náležitý rešpekt. Impozantne vyzerá aj v jednom zo svojich ostatných postov na Instagrame. Fľaša Hubert Nealko v jeho ruke pôsobí ako trojdecová – ako stihol Valábikov post vtipne okomentovať jeden z jeho fanúšikov.

Je však štandardná a Boris sa ako správny športovec rozhodol dať bodku za tohtoročnými divácky aj herne zaujímavými majstrovstvami slovenským nealkoholickým Hubertom Nealko. Nie je to „limonáda“ ani mušt. Je to nápoj, ktorý pochádza takpovediac z jedného tanku ako Hubert sekt s obsahom alkoholu. Pri nízkych teplotách sa fyzikálnymi procesmi z neho alkohol odstráni a výsledkom je pravá chuť a intenzita nealkoholických bubliniek.

Jeho chuť je vyvážená a harmonická. Má jemne ovocný buket s nádychom grapefruitu a svetložltú farbu so zelenkavými odleskami. Pre milovníkov rosé je k dispozícii je aj v tejto verzii.

www.najnapoje.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu