Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V týchto bytoch vo Vydrici by chcel bývať každý. Ktorý byt vo Vydrici by ste si vybrali?

Návrh interiéru pre mladú rodinu od Silvie Brna PR článok Zobraziť galériu (6)
Návrh interiéru pre mladú rodinu od Silvie Brna (Zdroj: Vydrica Designers)

Vydrica vzniká v jednej z najprestížnejších lokalít Bratislavy, a preto si kladie vysoké nároky vo všetkých smeroch. Teraz prichádza s unikátnym konceptom Vydrica Designers, ktorý prináša to najlepšie zo súčasného slovenského interiérového dizajnu.

Vydrica oslovila 4 špičkových slovenských dizajnérov, aby na 4 bytoch pre rôznych klientov ukázali, ako si zariadiť skutočne luxusný interiér. V rámci konceptu Vydrica Designers získa klient spolu s konkrétnym bytom automaticky aj návrh dizajnu, ktorý je navrhnutý pre konkrétnu dispozíciu bytu.  

V týchto bytoch vo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vydrica Designers)

„Denne sa stretávame s našimi klientmi a vieme, že kúpou bytu sa pre nich otázka riešenia bývania nekončí, práve naopak. Väčšina našich klientov, najmä v segmente prémiových novostavieb, rieši aj svoj interiér veľmi precízne, pretože určitým spôsobom je odzrkadlením ich životného štýlu a statusu. Až v interiéri, ktorý navrhne profesionál, veľa ľudí zistí, čo všetko im byt môže ponúknuť,“ hovorí riaditeľ predaja spoločnosti Lucron Juraj Ťahún.  

Dizajnérky Romi Klimeková a Silvia Brna a dizajnéri Alan Prekop a Erik Pastucha navrhli interiéry pre rôzne typy klientov v štyroch konkrétnych bytoch. Tie majú podobnú rozlohu okolo 120 m2 a nachádzajú sa na jednom podlaží budovy V4, ktorá vznikne v srdci Vydrice za priestorom obnovenej pamiatky Vodná veža.  

Vydrica Designers spája v sebe to najlepšie z ponuky bývania aj interiérového dizajnu, čo na Slovensku máme. Veď posúďte sami.  

Byt pre nezávislú podnikateľku od Romi Klimekovej  

Romi Klimeková, ktorá tvorí pod značkou RK selection, navrhla pre Vydricu byt pre nezávislú podnikateľku v strednom veku. Vytvorila „dámsky budoár“, ktorý dopĺňa aj originálne umelecké dielo od výtvarníčky Kristíny Mésároš. Kľúčovú úlohu v interiéri hrá svetlo, ktoré je poľa dizajnérky ako hudba vo filme – tvoria totiž finálny dojem a atmosféru v interiéri.  

Návrh interiéru pre nezávislú podnikateľku od Romi Klimekovej
Zobraziť galériu (6)
Návrh interiéru pre nezávislú podnikateľku od Romi Klimekovej  (Zdroj: Vydrica Designers)

„Man cave“ pre úspešného slobodného muža od Alana Prekopa  

Zadanie pre Alana Prekopa bolo navrhnúť interiér pre úspešného a aktívneho slobodného muža vo veku okolo 35 – 40 rokov. Byt vo Vydrici mu má slúžiť ako útočisko, akási „man cave“, kde môže relaxovať, ale aj prezentovať svoj osobitý štýl. Alan poňal „man cave“ ako variabilný priestor, ktorý môže zároveň plniť funkciu obývacej izby, ale aj miesta pre zábavu, hru, party, počúvanie hudby alebo kino.  

Návrh interiéru pre úspešného slobodného muža od Alan Prekopa
Zobraziť galériu (6)
Návrh interiéru pre úspešného slobodného muža od Alan Prekopa  (Zdroj: Vydrica Designers)

Byt pre mladú rodinu od Silvie Brna  

Mladá rodina s dvoma deťmi figurovala v zadaní pre architektku Silviu Brna. Organické tvary, zaoblenosť, okrúhlosť a guľatosť interiérových prvkov vás doslova vtiahnu do útrob bytu, ktorý je určený pre mladý pár s dvoma deťmi. Tie si zamilujú svoje hravé a dobrodružné izby a kuchyňu prepojenú s jedálňou. Srdce každej ženy oslovia priestranné šatníky, ktoré sú zároveň výrazným estetickým prvkom. 

Návrh interiéru pre mladú rodinu od Silvie Brna
Zobraziť galériu (6)
Návrh interiéru pre mladú rodinu od Silvie Brna  (Zdroj: Vydrica Designers)

Mestský byt pre starší manželský pár od Erika Pastuchu   

Zadanie pre Erika Pastuchu si doslova pýtalo dotyk elegancie. Práve tou sa vyznačuje manželský pár úspešných päťdesiatnikov, ktorí si vo Vydrici túžia zariadiť prémiové mestské bývanie. Klasické kúsky z kvalitných materiálov doplnil dizajnér súčasným umením, autorskými dizajnovými solitérmi, ale aj remeselnými prvkami z dreva. V byte vytvoril aj partnerský apartmán, v ktorom bude mať manželská dvojica svoje súkromie, a nájde v ňom útočisko, ktoré očakáva od mestského bývania s kvalitným rukopisom.  

Návrh interiéru pre starší manželský pár od Erika Pastuchu
Zobraziť galériu (6)
Návrh interiéru pre starší manželský pár od Erika Pastuchu  (Zdroj: Vydrica Designers)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu