Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Súkromná pláž na vlastnej záhrade? Len s využitím kamenných kobercov

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topstone)

Kamenný koberec je moderná a esteticky príjemná podlahová krytina, ktorá sa skladá zo zaoblených kamienkov, najčastejšie z kremeňa alebo mramoru. Ponúka širokú škálu farieb a zrnitostí, ktoré možno perfektne zladiť s akýmkoľvek stavebným materiálom. Kamienky sú brúsené do guľata – chôdza po kamennom koberci je príjemná, bezpečná a vytvára pocit ako na pláži.

Jednou z výhod kamenných kobercov je jednoduchá údržba. Stačí ich vyčistiť pomocou zmetáku, škrabky s gumovou násadou alebo možno využiť paru či vodný tlak. Tým sa zásadne odlišujú od iných vonkajších povrchov. Pri čištení kamenných kobercov nevadí ani použitie soli alebo ích roztokov. To z nej robí ideálnu krytinu napríklad pre okolie záhradného bazénu.

Kamenné koberce nie sú problémom ani pre slanú vodu, takže umožňujú simuláciu exotickej dovolenky pri mori priamo u vás doma, a to bez obáv o poškodenie povrchu. Medzi ďalšie dôležité vlastnosti patrí i vodopriepustnosť, vďaka ktorej voda medzi kamienkami odtečie a nezostane po nej ani jediná kaluž.

Dlhú životnosť zaistí použitie polyuretánového spojiva (PurStone One/PurStone), ktoré je kľúčovou zložkou zaisťujúcou pevnú a odolnú väzbu medzi kamienkami. Polyuretanové spojivá sú UV stabilné, odolávajú mechanickému zaťaženiu a opotrebeniu, preto sú kamenné koberce odolné voči slnku, nárazom, oteru a tlaku, čo zaisťuje dlhú životnosť a minimalizuje potrebu opráv a revitalizácie.

Spoločnosť TOPSTONE je popredným špecialistom a lídrom v obore kamenných povrchov a ponúka kamenné koberce s využitím kvalitných polyuretánových spojív. Ich produkty sú vyvíjané, testované a vyrábané vo vlastných laboratóriách, čo zaručuje ich vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Ich kamenný koberec predstavuje netradičné a originálne riešenie pre zpevnenie vonkajších plôch, ktoré poskytuje moderný vzhľad a zároveň ponúka dlhú životnosť, jednoduchú údržbu a bezpečnosť.

Súkromná pláž na vlastnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topstone)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu