Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Do košickej Steel arény sa hrnú milionári z celého sveta! Toto je dôvodom!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: EMPIRE EVENTS)

Košice. Áno počujete správne. Stačí sa rozhodnúť a prísť do Steel Arény v dňoch 9.-11. júna, kde bude prebiehať už 8. ročník konferencie EMPIRE CON8 EMPIRE CON8, ktorá je absolútne pre všetkých, ktorí už nechcú žiť priemerný život. Je jedno, či ste mamička na materskej, čo hľadá inšpiráciu na privyrobenie si alebo podnikateľ, ktorému stagnuje firma, chce navýšiť predaj alebo expandovať.

Ak chcete posunúť seba, svoje tímy, zamestnancov či kľúčových ľudí na vyšší level za čo najkratší čas, neexistuje lepšia príležitosť ako je táto. Rôznorodosť spíkrov  vám dá všetko, čo potrebujete aby ste uspeli.

Na CON8 v Košiciach sa očakáva okolo 4-tisíc ľudí. Počas 3 dní dostanete viac ako 30 hodín vzdelávania, motivácie či nápadov na osobnostný a podnikateľský rast. Na stage vystúpi viac ako 30 spíkrov z celého sveta. Ukážu vám kľúč k úspechu a dajú konkrétne rady ako predávať svoje služby či produkty a prezradia vám rôzne skratky či vychytávky. A to za podmienok, ktoré bežne v živote nezažijete. Tak konajte rýchlo a zažite tých najúspešnejších milionárov. Spýtajte sa ich čokoľvek a získajte návod na úspech krok po kroku. Vyberali sme veľmi precízne. Siahli sme po bežných ľuďoch, ktorí nemali výnimočné schopnosti a ich život nebol jednoduchý. No rozhodli sa a vypracovali sa z nuly na niekoľko miliónov dolárov mesačne. Využili príležitosť a naskočili na vlnu podnikania cez internet, tzv. networking. Pokiaľ vaša firma zatiaľ naplno nevyužíva potenciál online priestoru, CON8 je jedinečná možnosť sa zlepšiť a dostať jednoduchý návod.

Registrujte sa na predpredaj.sk.

Do košickej Steel arény
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: EMPIRE EVENTS)
Do košickej Steel arény
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: EMPIRE EVENTS)

No bude tam toho oveľa viac - od mindsetu cez postoj až po argumentácie.  Jednoducho všetko, čo potrebujete aby sa zmenila vaša finančná situácia. Do metropoly východu zavítajú zvučné mená networkingu. Eric Worre je v online svete legenda. Je považovaný za najlepšieho mentora a mága v oblasti vzdelávania v sieťovom odvetí s ročným príjmom 100 miliónov eur. Fraser Brooks z Dubaja má momentálne status najlepšieho svetového trénera v oblasti online podnikania a budovania marketingu na sociálnych sieťach. Jeho ročný príjem sa pohybuje okolo 10 miliónov. Podobné a vyššie príjmy majú aj Daniel G. z Kanady či Ivan Martinéz z Kolumbie. Prvý urobil terno počas pandémie - kým iné firmy padali a zanikali, tá jeho rástla. Dnes je z neho najlepší svetový tréner v oblasti predaja, predajných zručností, komunikácie s klientami a budovania predajného tímu. Martinéz sa chopil príležitosti v networkingu ako 19-ročný a svoj prvý obrat, vyšší ako 650-tisíc eur za 4 týždne, dosiahol, v rekordne krátkom čase. Momentálne je jedným z TOP lídrov na svete.

Do košickej Steel arény
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: EMPIRE EVENTS)

Do košickej Steel arény
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: EMPIRE EVENTS)

Nebude chýbať ani hviezda šoubiznisu, MMA šampión a milionár Atilla Végh zo Slovenska či kráľ sociálnych médií Marcus X Double. Ak ste podnikateľ, majiteľ firmy, networker alebo len rozbiehate svoje podnikanie, resp. potrebujete zvýšiť predaj, výkonnosť vašej firmy či  spolupracovníkov, mali by ste na CON8 jednoznačne byť. Tak nepremýšľajte a konajte ako správny podnikateľ. Registrujte sa na predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu