Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pivári, pozor! Takúto ponuku remeselných nápojov inde nenájdete

Najviac remeselných špeciálov si môžete kúpiť v Kauflande PR článok Zobraziť galériu (2)
Najviac remeselných špeciálov si môžete kúpiť v Kauflande (Zdroj: Kaufland Slovensko)

Dostali ste chuť na niečo horké, chladené a najlepšie remeselné? Šikovných pivovarníkov na Slovensku nestále pribúda, no dostať sa k ich pivným špeciálom nie je vôbec jednoduché. V klasickom obchode väčšinu z nich nenájdete, na návštevu regionálnych pivovarov zase neostáva dostatok času. Vďaka známemu reťazcu si ich teraz vychutnáte aj u vás doma.

Aby ste si remeselný craft z Lučenca, Trnavy, Liptovského Mikuláša či Popradu mohli dopriať kedykoľvek a kdekoľvek sa vám zažiada, Kaufland v spolupráci s menšími i väčšími výrobcami remeselného piva opäť prináša špeciálne označenú vitrínu s najširšou ponukou slovenského remeselného piva spomedzi všetkých predajcov. Aj vďaka tomuto projektu sa z vás behom bežného nákupu potravín môže stať skúsený pivný fajnšmeker!

Až 100 špeciálov pod jednou strechou

Remeselné pivá zaujali svojou horkosťou a špeciálnymi príchuťami, ako aj individuálnym prístupom skúsených sládkov. Dôkazom, že pivné špeciály Slovákom skutočne chutia, je vyše 115 000 litrov piva, predaných počas minuloročnej pivnej akcie v Kauflande.

„Naším cieľom je vyrábať pivo na prírodnej báze tak, aby sa v ňom zachovali všetky prospešné látky,“ vysvetľuje Juraj Knapec, výrobca piva Vŕšky a dodáva:So spoločnosťou Kaufland sme nadviazali spoluprácu medzi prvými s cieľom ponúknuť kvalitné remeselné pivo z nášho regiónu. Dôležitá je pre nás spätná väzba od spotrebiteľov, a tá je po celý čas mimoriadne pozitívna.“

Remeselné pivá nájdete v špeciálnej vitríne v Kauflande
Zobraziť galériu (2)
Remeselné pivá nájdete v špeciálnej vitríne v Kauflande  (Zdroj: Kaufland Slovensko)

Reťazec s remeselnými pivovarníkmi spolupracuje už do roku 2021. Aby im situáciu čo najviac uľahčil, podmienky spolupráce sú s každým dodávateľom nastavené individuálne, a to s ohľadom na ich veľkosť či lokalitu, v ktorej pôsobia. Z tohto dôvodu sa môže stať, že niektoré značky budú dostupné iba vo vybraných predajniach.

Vyskúšajte aj remeselné limonády a cidre

Tohtoročnou novinkou v špeciálnej vitríne sú osviežujúce sýtené remeselné limonády v BIO kvalite s obsahom ovocných štiav, energetické drinky s kofeínom či populárne cidre od troch výrobcov kvalitných remeselných nápojov.

Vedeli ste, že cider existuje už vyše tisíc rokov a pil ho napríklad aj Julius Caesar? Keď sme sa rozhodli priniesť cider na náš trh, nečakali sme, že bude mať taký veľký úspech. Hoci sa bežne spoluprácam s obchodnými reťazcami vyhýbame, výnimkou je Kaufland, ktorý nám vďaka špeciálnym podmienkam umožnil osloviť novú skupinu zákazníkov, z čoho máme veľkú radosť,“ hovorí Gabriel Oprendek, Opre' Cidery s.r.o.

Nepremeškajte príležitosť ochutnať najširšiu ponuku remeselných nápojov na jednom mieste - od pondelka 24. apríla 2023 vás vo všetkých 75 predajniach Kaufland čakajú osviežujúce pivné špeciály spolu s ciderom a nealkoholickými limonádami od 29 dodávateľov. Podporte slovenských výrobcov svojím nákupom aj vy!

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu