Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Máte skvelý podnikateľský nápad, no chýbajú vám peniaze? Prihláste sa do svetoznámej šou Jama levova!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Televízia Markíza)

Máte obchodného ducha a originálny nápad na podnikanie? A to jediné, čo vám chýba, sú peniaze? Urobte zo svojho nápadu veľký biznis a presvedčte úspešných biznismenov, že práve vy ste tá najlepšia investícia!

Máte nápad za milión? Rozbiehate svoj vlastný biznis a potrebovali by ste financie na začiatok? Alebo je váš produkt na trhu úspešný a chcete expandovať? To všetko vám môže splniť nová televízna šou Jama levova, ktorú TV Markíza pripravuje v spolupráci so Slovenskou sporiteľňou a vzniká na základe svetoznámeho formátu Dragons' Den.

Princíp je veľmi jednoduchý. Podnikatelia predstavia svoj nápad či existujúci biznis piatim ostrieľaným investorom. Tí sa rozhodnú do tých najlepších produktov alebo služieb zainvestovať svoje vlastné peniaze a pomôžu odvážnym podnikateľom preraziť.

PR článok - jama levova (Zdroj: Televízia Markíza)

Šou, aká tu ešte nebola, odprezentuje príbehy talentovaných, zručných a vynaliezavých Slovákov a Sloveniek, ktorí sa neboja zariskovať. Hľadáme jednotlivcov aj firmy so zaujímavým predmetom podnikania, s prekvapivým príbehom alebo s nezvyčajnými nápadmi. Môže ísť o drobné biznisy, rodinné podniky, etablované značky, ktoré chcú expandovať, aj miliónové startupy so záujmom o silného partnera. A oblasť? Zaujíma nás všetko! Jedinečné produkty, móda, gastro, ekologické riešenia, projekty s edukatívnym presahom, služby či technológie a aplikácie.

Nápady a projekty môžu byť v ktoromkoľvek štádiu podnikania, od roviny prvotnej idey až po fungujúce firmy s existujúcim produktom. Musia však našich neúprosných investorov presvedčiť o tom, že stoja za ich pozornosť. Okrem možnosti zinkasovať ich finančnú investíciu dostanete aj jedinečný mediálny priestor v najsledovanejšej televízii Markíza, môžete tak osloviť nových klientov a získať tiež množstvo kontaktov priamo z brandže.

Ak ste práve vy takouto firmou či len človekom s dobrým nápadom, poznáte niekoho či projekt, do ktorého sa oplatí investovať, neváhajte a vyplňte hneď teraz náš dotazník na adrese https://talent.markiza.sk/jamalevova a urobte obchod, o ktorom sa vám ani len nesnívalo!

Máte skvelý podnikateľský nápad,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Televízia Markíza)

Casting potrvá do konca apríla 2023 a na obrazovky TV Markíza sa nová šou Jama levova dostane už na jeseň 2023. 

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu