Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Prípravy na Festival Letectva Piešťany 2023 sú v plnom prúde!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Festival letectva)

Festival Letectva Piešťany je spolu so SIAF najväčším podujatím pre fanúšikov lietania a leteckej techniky na Slovensku. Preto nie je žiadnym prekvapením, že za oboma projektami stojí ten istý tím ľudí zo Slovenskej leteckej agentúry. V týchto dňoch vrcholia prípravy na aktuálny ročník prvého z podujatí, ktorým je Festival Letectva Piešťany 2023.

Ten sa bude konať na piešťanskom letisku v dňoch 20. až 21. mája 2023. Predpredaj vstupeniek už beží exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

Podobne ako SIAF, aj Festival Letectva Piešťany už zaznamenáva návštevnosť v desaťtisícoch a tento rok sa očakáva rekordná účasť. „Teší ma, že po pozitívnych ohlasoch z minulého roka môžeme pokračovať v prípravách Festivalu letectva v Piešťanoch 2023. Dvojdňový festival prinesie fajnšmekrom nočnú leteckú šou a rodiny s deťmi zas zabaví detský letecký festival. Verím, že piešťanský Festival letectva získa čestné miesto na mape európskych leteckých podujatí,“ hovorí Hubert Štoksa, riaditeľ Festivalu Letectva Piešťany 2023.

Prípravy na Festival Letectva
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Festival letectva)

Počas dvoch víkendových dní sa môžete tešiť na naozaj atraktívny program plný leteckých ukážok, dokonca aj na nočnú svetelnú a pyrotechnickú show s balónmi, po ktorej bude nasledovať vystúpenie viac ako stovky dronov. Pozvanie na festival prijala napríklad populárna letecká skupina Očovskí Bačovia, legendárny maďarský pilot a akrobat Zoltán Veres alebo Choim Team z Poľska a pribúdajú ďalší.

Prípravy na Festival Letectva
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Festival letectva)

Organizátori nezabudli ani na najmenších a nedeľa bude pre nich šitá ako na mieru: „V nedeľu, 21. mája si prídu na svoje predovšetkým deti vďaka novému konceptu detského leteckého festivalu. Tento deň bude špeciálne venovaný a prispôsobený pre rodiny a najmenších divákov. Pripravujeme pohybové, vzdelávacie a zábavné atrakcie doplnené o sprievodný program, autogramiádu a koncerty známych detských hudobných kapiel,“ hovorí Ingrid Ižipová z organizačného tímu Festivalu Letectva Piešťany 2023.

Prípravy na Festival Letectva
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Festival letectva)

Na festivale vystúpia populárni detskí interpreti ako Paci Pac, Miro Jaroš či MalinyJam. Okrem koncertov budú k dispozícii rôzne skákacie a nafukovacie hrady, maľovanie na tvár, diskotéka s rozprávkovými maskotmi a oddychové zóny s herňami a tvorivými dielňami. Určite si dátum 20. až 21. mája 2023 poznačte do kalendára, pretože v na piešťanskom letisku vás čaká výborný program pre celú rodinu. Vstupenky si za výhodnú cenu kúpite iba v sieti Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu