Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sopranistka svetovej špičky Eliška Weissová vystúpi na Opera feste na hrade

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Opera fest na hrade)

Unikátny operný open air festival Opera fest na hrade opäť rozvibruje múry Bratislavského hradu. Tento rok sa organizátori rozhodli prilákať ľudí už predposledný víkend pred letnými prázdninami, aby si priaznivci hudby a opery mohli vychutnať nezabudnuteľný letný večer ešte pred dovolenkami.

Organizátori Opera festu na hrade tento rok siahli po Verdiho najznámejšej a najhranejšej opere Nabucco. V hlavných úlohách sa predstaví známy herec a operný spevák Filip Tůma a svetová česká sopranistka Eliška Weissová.

Eliška Weissová je známa operným fanúšikom najmä z predstavení opery Jenufa, kde sa predstavila v dramatickej postave Kostelníčky, ktorú odohrali vo Viedenskej štátnej opere v októbri minulého roka. Impozantný hlas a zjav ju predurčuje k veľkým dramatickým postavám. Priaznivci opery Nabucco budú mať jedinečnú možnosť vypočuť si naživo Elišku Weissovú v postave Abigail, ktorá sa považuje za jednu z najťažších operných rolí práve na Bratislavskom hrade 23. júna 2023.

Opera fest na hrade 2023 sa uskutoční 23.-25. júna 2023 na západnej terase Bratislavského hradu. Lístky si môžete kúpiť na Predpredaj.sk.

Sopranistka svetovej špičky Eliška
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Opera fest na hrade)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu