Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ako uspieť pri novoročných predsavzatiach? Zvážte moderné alternatívy

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: British American Tobacco)

Nový rok – nový začiatok – nové výzvy. Malé zmeny môžu viesť v živote k veľkým divom, stačí len správne vytýčený cieľ a jasná predstava, ako sa k nemu dopracovať.

Chuť zlepšovať sa

Skoncovať s kilami navyše, naučiť sa cudzí jazyk, zlepšiť sa v jogových pozíciách, zabehnúť svoj prvý polmaratón či povedať nie horiacej cigarete – to je len malý výber z veľkej hitparády novoročných predsavzatí. Veľa novoročných výziev sa týka zdravšieho životného štýlu – cvičenia, chudnutia, zbavovania sa nerestí. Do ďalšej skupiny patrí učenie sa nových vedomostí a zručností, ktoré sa hodia pri kariérnom raste i kvalitnom trávení voľného času. Novoročné predsavzatia sú však beh na dlhé trate, žiadny krátky šprint, ktorý s vypätím síl dobehneme a potom sa zmorení únavou vrátime do starých zabehnutých koľají.

Ako uspieť pri novoročných
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: British American Tobacco)

Aby sa nám to podarilo

Odborníci radia jednoduché pravidlá – stanovte si reálne dosiahnuteľný cieľ, postupujte pri jeho plnení malými krôčikmi vpred, nemajte hneď veľké oči. Nenechajte sa odradiť prvým malým neúspechom, chváľte sa a nebojte sa každý zdarný deň odmeniť tým, čo vás teší. Spojte svoje sily s ďalším odhodlancom v snahe dosiahnuť rovnaký, či aspoň podobný cieľ – môžete si byť oporou a navzájom sa potiahnete, keď vám začnú po pár dňoch ubúdať sily či klesať motivácia. Značte si svoje úspechy, zapisujte si ich do denníka alebo v aplikácii v smartfóne. Buďte na seba hrdí! Odhodlali ste sa, vykročili ste a už ste v pohybe za svojím cieľom, a to sa predsa počíta. Verte si!

Ako uspieť pri novoročných
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: British American Tobacco)

Moderné alternatívy ako vítaný pomocník

Obzvlášť zbavovanie sa nerestí na čele s cigaretami býva veľkou výzvou a pre mnohých aj tvrdým orieškom. Stará ľudová múdrosť síce hovorí, že pevná vôľa všetko zdolá, ale ako jej môžete pomôcť, aby ste neprestávali fajčiť, alebo tentoraz ste už naozaj prestali? Ak nedokážete s fajčením seknúť zo dňa na deň, obráťte svoju pozornosť na moderné alternatívy. Jednou z nich je aj zahrievaný tabak. Zariadenie na zahrievanie tabaku tabak nespaľuje, ale pri podstatne nižšej teplote tabakovú náplň zahrieva. Práve vďaka tomu vzniká pri užití bezdymovej alternatívy len aerosól namiesto nepríjemného zápachu z cigaretového dymu, ktorým ľahko napáchnu vlasy, oblečenie aj celý interiér. Aerosól navyše obsahuje podstatne menej toxikantov ako dym z horiacej cigarety, čo ocení nielen fajčiar, ale aj jeho okolie. Takisto popol, ktorý po fajčení klasickej cigarety ostáva v popolníkoch a zapácha, je minulosťou.

Horúcou novinkou v tomto segmente je inovatívne zariadenie s pokročilou technológiou na zahrievanie tabaku glo™ HYPER X2 od British American Tobacco. Okamžite zaujme nielen šik dizajnom v siedmich monochromatických a dvojfarebných prevedeniach, ale aj silným výkonom a praktickými funkciami pre maximálny užívateľský komfort. Zariadenie je ľahšie, vytvorené v ergonomickom dizajne s kompaktnejšími rozmermi, takže pohodlne sadne do ruky. Jednoducho sa obsluhuje a ponúka dva režimy zahrievania – Standard a Boost. V režime Standard sa vložená náplň zahreje do 20 sekúnd, v režime Boost už do 15 sekúnd, aby ponúkol ešte intenzívnejší zážitok. Na zapnutie každého z režimov slúžia osobitné tlačidlá, čo umožňuje jednoduché prepínanie medzi režimami. Šikovnou vychytávkou je clonový uzáver na vkladanie náplní, ktorý umožňuje hygienickejšiu údržbu a minimalizuje riziko zanášania nečistôt do zariadenia v čase, keď sa zariadenie nepoužíva. Prechod na túto bezdymovú alternatívu znamená pre fajčiara viac ohľaduplnosti k sebe a svojmu okoliu a takisto nezanedbateľnú finančnú úsporu v porovnaní s klasickými cigaretami v časoch, keď sa opäť vo veľkom hovorí o ich zdražovaní.

Ako uspieť pri novoročných
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: British American Tobacco)

Zariadenie na zahrievanie tabaku glo™ HYPER X2 je určené len pre dospelých užívateľov tabakových výrobkov. Stojí 20 eur – tri farebné varianty sú na predaj vo vybranej sieti trafík, všetkých sedem modelov X2 si je možné kúpiť z pohodlia domova aj online. Viac informácií o zariadeniach na zahrievanie tabaku glo™ nájdete na www.discoverglo.sk

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu