Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Last Dance Borisa a Brambora na východe?

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Boris a Brambor)

Obľúbení moderátori a bývalí úspešní športovci Boris Valábik a Marián Gáborík mieria na východné Slovensko za svojimi fanúšikmi. Mala by to byť ich jedna z posledných tohtoročných ciest a výjazdov s podcastom „Boris a Brambor“, ktorý natáčajú naživo pred publikom.

Aspoň tak znela zaručená informácia z vnútra tímu, ktorý pripravuje obľúbeným moderátorom ich projekt. Keďže obaja hokejisti sa aktuálne pripravujú na účinkovanie v úspešnej tanečnej show a pripravujú sa mimoriadne svedomito, poznajúc svoj vek a kondíciu tvrdia jeden o druhom, že po absolvovaní celej tanečnej prípravy a tiež jednotlivých ostrých vystúpení, už ani jeden do konca roka žiadne živé podujatie neudýcha.

Problém je len v tom, že to tvrdí Brambor o Borisovi a naopak, Boris o Bramborovi. Sami sebe si veria na sto percent. Typická hokejová rivalita sa preniesla z ľadu do podcastu, neskôr na obrazovky RTVS a teraz mieri aj na tanečný parket. Prvé „doberačky“ začali už na sociálnych sieťach a chalani si nič nedarujú. Schválne, ktorý z nich vydrží dlhšie? Možno aj o tom bude najbližšia šnúra eventov „BORIS A BRAMBOR“, s ktorou sa páni hokejisti chystajú naplniť sály v Košiciach (27.1.) a v Prešove (28.1.).

Last Dance Borisa a Brambora
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Boris a Brambor)

A práve v Prešove si do kresla pre hosťa pozvali odborníka na showbiznis na slovo vzatého. Marián Čekovský, populárny muzikant, showman, herec a tiež porotca v talentových show bude mať čo poradiť obom, čo robiť, aby vydržali čo najdlhšie. Tešiť sa môžete aj na neľútostné grilovanie stáleho hosťa v tejto talkshow, humoristu a stand up komika Tomáša Hudáka. Predpokladá sa, že na žiadnom zo zúčastnených hostí a moderátorov nezostane nitka suchá.

Last Dance Borisa a Brambora
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Boris a Brambor)

Ako dopadnú tieto súboje, rady a tiež najnovšie informácie zo zákulisia športu, showbiznisu, tanečného sveta príprav na najväčšie výkony roka, ale aj zo súkromia troch známych a obľúbených osobností, sa dozvedia iba tí, ktorí zavítajú v sobotu 28. januára do kina Scala v Prešove. Snáď chalani predvedú už prvé kroky tanga, alebo valčíka? Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk a na tomto linku.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu