Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Počas piatkového „Black Friday“ podporíte svojím nákupom v dm inštaláciu fotovoltických panelov v školských zariadeniach

PR článok
(Zdroj: dm drogerie markt)

Už piaty rok mení dm „Black Friday“ na „Giving Friday“, keď sa nákupom počas piatka, ktorý tento rok padol na piatok 25. novembra, opäť spája s podporou zmysluplného projektu Školy na zelenú. Vďaka iniciatíve dm {spoločne} tak venuje 5 percent z celkového denného obratu v rámci e-shopu mojadm.sk a všetkých predajní dm na inštaláciu fotovoltických panelov v školských zariadeniach, vďaka ktorým budú môcť školy fungovať udržateľnejšie.  Vyzbieraná suma bude zverejnená v pondelok 28. novembra na sociálnych sieťach dm. Školy a školské zariadenia sa tak budú môcť od januára 2023 uchádzať prostredníctvom Nadačného fondu dm vedenom v Nadácii Pontis o grant.

„Vzdelávanie a  životné prostredie je v dm veľkou témou. Už dlhé roky sa v rámci dobrovoľníckych aktivít a konkrétnych projektov zameriavame na podporu týchto oblastí a v ideálnom prípade obe témy prepájame. Šetrenie energií a vyhľadávanie nových možností, ktoré myslia nielen na našu planétu, ale aj peňaženku, je v tomto období viac než aktuálne. Preto sme sa rozhodli tejto oblasti venovať aj počas tohtoročného Giving Friday a podporiť projekt inovatívneho využívania energetických zdrojov v školských zariadeniach,“ vysvetľuje Janka Poláčková, prokuristka spoločnosti dm drogerie markt.

Dm {SPOLOČNE} 

Vo svojej najväčšej iniciatíve pod názvom dm {spoločne} pokračuje spoločnosť dm drogerie markt už ôsmy rok. Prostredníctvom nej spolupracovníci a zákazníci dm spoločne podporujú výnimočné projekty a aktivity, čím šíria nielen myšlienky dobrovoľníctva, ale zároveň pomáhajú zvyšovať aj záujem o filantropické aktivity a dobrovoľnícku prácu na Slovensku.  

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu