Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Godeal24 Black Friday konečne prichádza! Office 2021 za 13 € a originál Windows 10 už od 5,62 €!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Godeal24)

Čakáte na Black Friday, aby ste si kúpili svoj obľúbený tovar? Nielenže sú tu Black Friday zľavy na oblečenie, kozmetiku, nábytok atď., ale s obrovskými zľavami na vás čaká aj počítačový softvér. Ak máte nový počítač alebo chcete upgradovať svoj starý počítač, nenechajte si ujsť Black Friday Godeal24, ste pripravení?

Ak potrebujete aktualizovať balík Office, nenechajte si to ujsť. Najnovšia verzia Office 2021 Pro, pôvodná cena 439,99 $, je len 24,25 € v predaji Godeal24 Black Friday! Toto je už najnižšia cena v roku, ak ju nestihnete, na takú nízku cenu si budete musieť počkať ďalší rok! Ak si kúpite balík Office 2021 Professional pre 5 PC, zľava je ešte väčšia, už od 13 €/PC! K dispozícii je aj verzia Office pre MAC so zľavou až 62 %! Počas inštalácie a používania poskytuje Godeal24 technickú podporu 24/7 a garantuje doživotný popredajný servis! Zdieľajte túto ponuku s rodinou a priateľmi!


Godeal24 Black Friday konečne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Godeal24)

Obmedzené množstvo! Originálny MS Office 2021 už od 13,05 €

 

Zľava 62% na balíčky a ďalší MS Office, s kódom kupónu „SGO62"

 

Spoľahlivosť Godeal24 sa plne odráža v dobrej online reputácii, ktorú má a v mnohých pozitívnych recenziách na TrustPilot, kde je spoločnosť v 98 % hodnotení hodnotená ako „vynikajúca a skvelá“. Je to kvôli kvalite zážitku z nakupovania a mnohým výhodám, ktoré obchod ponúka: okrem možnosti vybrať si z mnohých originálnych produktov so zľavami až 90% vám digitálna dodávka umožní dostať váš softvér priamo na svoju e-mailovú adresu do niekoľkých sekúnd od nákupu. Pre kupujúceho je to veľmi pohodlný spôsob doručenia.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a produkt môžete bez problémov používať!
Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu