Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Lenka Nová pridáva exkluzívnu zástavku v rámci DOPISY TOUR aj na Slovensku!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Lenka Nová, oficiálny web)

V piatok 2.12.2022 zavíta Lenka Nová a jej TRIO v rámci turné na radosť slovenských fanúšikov do krásnych priestorov DKC Veritas v Košiciach.

Pre Lenku Novú boli posledné roky v znamení komorných vystúpení s klaviristom Petrom Maláskom. Vycítila, že jej piesne a príbehy v nich obsiahnuté po rokoch živého hrania dozreli, a rozhodla sa tento vývoj zachytiť koncertným albumom "Vila Live". Záznam z Werichovej vily je ešte horúci, vyšiel 11. novembra.

Titulný album turné „DOPISY“ hneď po svojom vydaní obsadil prvú priečku hitparády najpredávanejších album na Supraphononline. Album bol inšpirovaný skutočnými listami, ktoré Lenka zbierala od svojich fanúšikov tri roky. Zámerom bolo vtknúť piesňam autenticitu, intimitu a nájsť osobné príbehy, ktoré skutočne niekto prežil. Cez listy ľudí dokážu ľahšie a s rozvahou povedať, čo majú na srdci, či už v dobrom alebo v zlom. Spoločne so skúsenými textármi Tomášom Belkom, Lukášom Pavláskom, Vladom Krauszom a Petrom Linhartom, potom pozbierané listy pretavovala do podoby piesňových textov. Väčšinu z nich zhudobnila s vynikajúcim gitaristom Jozefom Štěpánkom, ktorý je zároveň jedným z producentov albumu.

Lenka Nová pridáva exkluzívnu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Lenka Nová, oficiálny web)

Pre fanúšikov sú pripravené dve edície vydaní fyzického CD. Jedna bude k dispozícii v kamenných obchodoch a druhá práve na koncertoch. Tá koncertná je atypická, napriek tomu ju Lenka považuje za oficiálny obal albumu. Je v tvare listovej obálky a bude do nej zabalený veľký hárok so všetkými textami. Okrem starostlivého grafického spracovania, budú mať fyzické CD ešte jeden bonus. Lenka vybrala štyri listy zo všetkých, ktoré ju za posledné tri roky prišli, a v štúdiu ich pre poslucháčov načítali Martha Issová, Petra Hřebíčková, Vojta Kotek a Martin Hofmann.

Nezabudnuteľný decembrový koncert Lenky Novej v Košiciach bude pre návštevníkov plný zážitkov. Vstupenky na jediné vystúpenie v rámci turné na Slovensku je 20 EUR a 25 EUR pre vstup do lóže. A čo je najlepšie, ešte stále sú v predaji. Príďte si vychutnať tento jedinečný zážitok dňa 2.12.2022 o 19.00 na do DKC Veritas. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

Lenka Nová pridáva exkluzívnu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook DKC Veritas)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu