Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ani v strednom veku nemusíte rezignovať na svoje túžby. Toto sú TOP afrodiziaká pre ženy!

PR článok
(Zdroj: ejoy.sk)

Kto povedal, že ženy po 40-tke by už nemali mať zaujímavý sexuálny život? Ak vám k tomu chýba už len jemné „postrčenie“, riešením sú prírodné afrodiziaká.

Pod pojmom afrodiziaka je možné si predstaviť prakticky čokoľvek, či už hovoríme o potravinách, bylinkách, feromónoch alebo iných látkach povzbudzujúcich sexuálny apetít. Vždy však ide o prostriedky pre stimuláciu chuti na sex a zlepšenie samotného milostného zážitku. Tu sú tipy na tie, ktoré môžu najviac pomôcť ženám.

Ryby a morské plody

Nikomu zrejme netreba zdôrazňovať vplyv morských plodov alebo rýb na sexuálny apetít a to platí tak v prípade libida u mužov, ako aj sexuálneho apetítu u žien.

Dôvodom, prečo práve tieto dva druhy jedál majú afrodiziakálne účinky, je vysoký objem aminokyselín a minerálov stimulujúcich pohlavné hormóny. Ide predovšetkým o L-Arginín, zinok a horčík, ktoré podporujú testosterón u mužov a estrogén u žien. Oba tieto hormóny sú zodpovedné za chuť na sex, stimuláciu libida aj sexuálny apetít.

Z morských plodov preto zaraďte do svojho jedálnička ustrice a kalamáre, z rýb sú najvhodnejšie makrela, losos a tuniak. V prípade rýb máte výhodu aj vo vysokom objeme omega mastných kyselín, ktoré podporujú lepšie prekrvenie genitálií.

Ovocie a zelenina

Ovocie a zelenina sú tiež cenným zdrojom aminokyselín, no sú najmä bohaté na vitamíny a minerály s priamym aj nepriamym účinkom na sexuálny výkon.

Afrodiziakálne účinky dosahujú vďaka vysokému obsahu aminokyselín najmä červený melón, hrozno, granátové jablká, ananás, maliny aj jahody. Viaceré z nich sú tiež skvelým zdrojom vitamínu C, ktorý je skvelým antioxidačným činiteľom.

Posledné dva druhy ovocia, spoločne s banánom, sú zároveň bohatým zdrojom minerálov, najmä ak ide o zinok a horčík. Tieto látky podporujú hormonálnu rovnováhu a stimulujú ženské libido. Podobné účinky má aj niekoľko druhov zeleniny, napríklad cesnak, cibuľa, špenát alebo špargľa, v ich prípade ide aj o stimulanty krvného obehu.

Bylinky a koreniny

Ak hovoríme o prírodných afrodiziakach, nemožno zabudnúť na niektoré druhy bylín. Špeciálne ženám pomáhajú muira puama, damiána, ženšen, senovka grécka, žerucha peruánska, serenoa plazivá, ašvaganda alebo ginkgo biloba.

Z korenín sa osvedčili buď štipľavé korenie typu chilli, prípadne škorica, zázvor, bazalka, oregano, muškátový orech, mäta, klinčeky, rozmarín a vanilka.

Stimulačné účinky korenín na sexuálny život, libido a výkonnosť v posteli vychádzajú z podpory prekrvenia pohlavnej sústavy aj z vplyvu na hladinu dôležitých pohlavných hormónov. Výsledkom je vyššia vzrušivosť, lepšia reakcia na dráždenie erotogénnych zón a intímnych miest a rýchlejšie dosiahnutie orgazmu a vyvrcholenia.

Kvalitné kakao aj alkohol

Alkohol je známym afrodiziakom pre mužov aj pre ženy. Na druhú stranu, ide o dvojsečnú zbraň, pretože veľmi dôležité je odhadnúť správne množstvo a druh. Ak už sa rozhodnete ho použiť na sexuálny apetít, najlepšou voľbou je víno. Platí to pre červené víno obsahujúce resveratrol aj pre šampanské. Dajte si však najviac jeden pohárik.

Druhým overeným stimulantom sexuálneho apetítu sú kakaové bôby. Ideálne využitie tohto afrodiziaka je, ak ho skúsite v podobe kvalitnej horkej čokolády.

Nevyhnutnou podmienkou je vysoký obsah kakaa, aspoň 80 %. Kakao totiž obsahuje veľké množstvo antioxidantov podporujúcich prekrvenie pohlavnej sústavy, no aj látky stimulujúce nervový systém. Uvidíte, že pohlavný styk si užijete oveľa intenzívnejšie!

Všetko v jednom? eJoy® Femina!

Spomínané afrodiziaka viete využiť tak, že ich zaradíte do svojho jedálnička, v prípade vína ako súčasť pitného režimu tesne pred milostným aktom. Okrem nich však máte ešte jednu možnosť a tou je využitie ich koncentrovanej a hotovej podoby.

Skvelým príkladom takejto formy je špecializovaný prípravok eJoy® Femina, ktorý v sebe spája tie najviac účinné afrodiziakálne byliny s vitamínmi a minerálmi.

Keďže ide o formu perorálnych kapsúl, užívanie už ani nemôže byť jednoduchšie. Stačí si dať 2 kapsuly denne, zapiť ich vodou a potom si už len užívať účinky prirodzených afrodiziak. Mimochodom, okrem pôsobenia na sexuálny apetít má tento prípravok komplexné účinky na hormonálnu rovnováhu, fyzickú kondíciu aj celkovú vitalitu.

Chcete ho skúsiť? Navštívte oficiálny web značky! eJoy® Femina je dostupný bez predpisu či lekárskeho vyšetrenia a objednať si ho môžete cez smartfón, kuriér vám ho doručí domov aj do Zásielkovne. Momentálne je možné ušetriť vďaka zľave až 20%, stačí v objednávke zadať zľavový kód FEMINA20. Nájsť v sebe znova ženu nebolo nikdy jednoduchšie!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu