Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Advent - najstresujúcejšie obdobie v roku. Platí to aj pre vás?

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Z vlastnej skúsenosti môžeme zodpovedne prehlásiť, že vás nepríde zo sna budiť 6. druh vianočného koláčika, ktorý ste vďaka víkendu strávenému mimo domu neupiekli.

Hoci je Advent vo svojej podstate obdobím stíšenia sa súvisiaceho s prípravou na vianočné sviatky, každoročná realita tomu príliš nezodpovedá. Nakúpené, navarené, napečené, upratané...nemáte ani pomyslenie na to, že by to malo a mohlo byť inak.

Argumentujete tým, že dodržiavate tradície a dbáte na to, aby bolo na Vianoce všetko pripravené tip – top. Chcete predsa len to, aby atmosféra sviatkov bola naozaj sviatočná v každom ohľade. Popri tom vrcholí pracovné tempo, doťahujú sa úlohy končiaceho roka a plánujú sa úlohy na ten nadchádzajúci.

Výsledkom všetkého toho urputného snaženia veľakrát býva totálna únava a vyčerpanie, ktoré vám aj napriek vynaloženému úsiliu nedovolia vychutnať si všetko to, čo ste pre prípravu Vianoc „ako z katalógu“ urobili. Keď ste sa v nasledujúcich riadkoch našli, je čas pouvažovať, či by nebolo užitočnejšie skúsiť sa v predsviatočnom zhone nadýchnuť a zariadiť sa trochu inak.


Advent - najstresujúcejšie obdobie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Rezervujte si adventný pobyt na piešťanskom Kúpeľnom ostrove a privítajte sviatočné chvíle oddýchnutí.

Aj víkend spraví divy

Spraviť si víkend pre seba je v domácom prostredí náročné. Poznáte to. Môžete si dookola opakovať, že si vyložíte nohy, vykašlete sa na zháňanie, pečenie, upratovanie a prípravy – ale nedá vám to. Už po pár hodinách „akože oddychu“ sa zbadáte v zrkadle letiac chodbou s handrou v ruke.

Keď si rok čo rok kladiete otázku, ako to dosiahnuť, možno pre vás máme riešenie. Jeho pozitívom je, že nevyžaduje takmer žiadne úsilie a dlhodobé plánovanie. Možnosť zrelaxovať sa, vypadnúť z kolobehu, stereotypu a zmeniť prostredie je otázkou pár minút strávených na stránke www.ensanahotels.com/sk.

Vymeňte zhon za chvíle oddychu na piešťanskom Kúpeľnom ostrove. V rámci pobytov počas adventu v dvoch obľúbených hoteloch - 4* Esplanade a 5* Thermia Palace sa môžete tešiť na exkluzívne ubytovanie, chutnú a do detailov vyšperkovanú polpenziu, pobyt v slávnom secesnom kúpeľnom dome Irma s Bahniskom a Zrkadliskom, kde na vlastnej koži zažijete esenciu Piešťan – účinky geotermálnej vody a liečivého bahna. Blaho, ktoré si vychutnáte hľadiac na kupolovitý strop a vitrážové okná zavŕši suchý zábal.

V cene pobytu je tiež bezplatný vstup do wellness centra, vonkajšieho a vnútorného bazéna, fitness centra vírivky a sauny.

Oba spomínané hotely – EsplanadeThermia Palace ponúkajú v období od 25. 11. 2022 až do 22. 12. 2022 program a balíčky služieb, ktoré sprítomnia blížiace sa vianočné sviatky a doprajú vám ich hrejivú, pokojnú atmosféru.

Zažnite aj vy na Kúpeľnom ostrove jednu z adventných sviec, doprajte si extra čas vďaka „late check – out“ v nedele, vianočné koláčiky, punč či kúpeľné vianočné trhy. Bude nám cťou a potešením, keď si prídete spríjemniť predvianočné obdobie k nám.

Advent - najstresujúcejšie obdobie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu