Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lord of the Dance 27. novembra v Bratislave: 150-tisíc klepnutí počas jednej šou!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR Lord of the Dance)

Fanúšikovia kultovej írskej tanečnej skupiny LORD OF THE DANCE sa dočkali! Už 27. novembra k nám zavíta najnavštevovanejšia tanečná show všetkých čias, ktorá aktuálnym turné oslavuje 25 rokov na scéne.

Samotný Michael Flatley k tomu dodáva: Vždy sme veľmi radi jazdili do Čiech a na Slovensko – diváci nás tu vždy veľmi srdečne vítali. Myslím, že sila a energia našich vystúpení vyvolávajú ohlas u ľudí, ktorí majú podobného ducha ako je ten náš – írsky. Aj preto sa do týchto krajín vždy tešíme o čosi viac! Teda ja osobne som od roku 2015 už na dôchodku – ale myslím, že mám skvelých nasledovníkov!

Lord of the Dance
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR Lord of the Dance)

K 25.výročiu pripravil neúnavný a nestárnúci Flatley jubilejné európske turné a zároveň inovovanú verziu svojej slávnej show, v ktorej sa vraj počas jedného predstavenia ozve až 150 000 tanečných klepnutí.

Lord of the Dance
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR Lord of the Dance)

Okrem nových kostýmov, skvelých špeciálnych efektov a rockenrolového svetelného designu, ktorý dopĺňa samotné predstavenie, sľubuje nadšený autor aj nové tanečné čísla a hudbu, a to všetko pod názvom Lord of the Dance: 25 Years of Standing Ovation, teda 25 rokov ovácií po stojačky.

Lord of the Dance sa stali za svoju históriu svetovým fenoménom a najnavštevovanejším tanečným predstavením všetkých čias. Doteraz ich v 60 krajinách  a na 5-tich kontinentech videlo neuveriteľných 60 miliónov divákov! Michael Flatley po celé roky, aj keď už sám aktívne nevystupoval – dohliadal veľmi prísne na kvalitu pódiového spracovania, choreografie aj výber samotných tanečníkov.

Flatley ďalej nasleduje svoj sen a opäť to bude nezabudnuteľný zážitok, aj 27. novembra 2022 v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Vstupenky na show kúpite exkluzívne na Predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu