Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nechcete za značkovú módu utrácať astronomické sumy? Je tu HalfPrice!

Nová pobočka HalfPrice vo Zvolene PR článok Zobraziť galériu (4)
Nová pobočka HalfPrice vo Zvolene (Zdroj: HalfPrice)

Najlepší čas na vytvorenie „nadupaného“ šatníka plného značkových módnych noviniek je na jeseň! Za ceny, ktoré vás nezruinujú môžete loviť v off-price predajniach HalfPrice. November prinesie nadšencom módy už tretiu slovenskú pobočku obľúbeného konceptu.

Takto sa to robí! Len necelý rok od v vzniku multibrandového reťazca trvalo, kým sa raketovou rýchlosťou rozšíril do európskych krajín vrátane Rakúska, Česka, Slovenska, Chorvátska, Maďarska či Poľska. Lovci najnovších módnych vychytáviek v Európe sa tešia už z viac, ako 60 predajní HalfPrice.

Nechcete za značkovú módu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HalfPrice)

Výnimkou nie je ani Slovensko. Prvá predajňa HalfPrice bola otvorená na jar v nitrianskom nákupnom centre Galéria Promenáda. Jesenné otvorenie plné súťaží o ceny a neodolateľných módnych ponúk zažili nedávno obyvatelia Žiliny a jej okolia. Predajňa v nákupnom centre Mirage sa doslova od prestrihnutia červenej pásky teší z vysokej návštevnosti. 

Tretia predajňa HalfPrice pribudne už 3. 11. 2022 vo Zvolene a to v Europa Shopping Center.

Prečo je v HalfPrice všetko lacnejšie?

V HalfPrice môžete nakupovať najnovšiu módu pre ženy, mužov a deti, obuv, bytové doplnky, športové potreby a aj doplnky k starostlivosti o domácich miláčikov až o 80 % lacnejšie. Ako sa to podarilo?

„Slovensko je siedmym trhom, na ktorom sme v tomto roku debutovali. Rozvoj značky je úspechom celého tímu. Rozhodovaniu o smerovaní obchodných aktivít vždy predchádzajú dôkladné analýzy a pozorovanie očakávaní zákazníkov v danom regióne. Sme presvedčení o tom, že koncept multibrandového reťazca s modelom off-price si získa srdcia obyvateľov Slovenska,“ hovorí Adam Holewa, prezident predstavenstva HalfPrice.

O zásobovanie predajní stále novými kúskami z ponuky viac, ako 1000 svetoznámych značiek sa stará tým nákupcov a módnych nadšencov. Tí komunikujú priamo s výrobcami a dodávateľmi značkovej módy. Vyberajú pre jednotlivé trhy tie najzaujímavejšie ponuky a na limitovaný počet kusov dokážu vyjednať priamo „pri zdroji“ také ceny, ktoré nezruinujú váš rozpočet.

Vo zvolenskom nákupnom centre sa už teraz plní predajňa HalfPrice modelmi z najnovších kolekcií svetoznámych módnych značiek. Nezameškajte možnosť prísť si užiť vzrušujúci módny lov medzi prvými a naplánujte si cestu do Zvolena už 3. novembra!

Nechcete za značkovú módu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HalfPrice)
Zvolenskú premiéru off-price nakupovania spestria hokejisti z obľúbeného klubu HKM Zvolen, o zábavu sa budú starať moderátori rádia Európa 2, DJ a stretnete v nej aj známych slovenských influencerov. Každý, kto príde sa bude môcť okrem najnovšej módy potešiť aj výhrou v niektorej z mnohých súťaží. Zaškrtnite si v kalendári 3. november a vidíme sa vo Zvolene!

- reklamná správa - 

Viac o téme: Halfprice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu