Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poznáte HalfPrice? Najnovšie módne trendy tam kúpite za zlomok ceny!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: HalfPrice)

Chystáte sa spestriť si po lete svoj šatník najnovšími jesennými trendami? Nemohli ste si vybrať lepší čas! Off-price koncept HalfPrice otvára na Slovensku už druhú predajňu!

Kto si počkal, ten sa dočkal! Koncept HalfPrice už rok po svojom debute teší všetkých milovníkov značkovej módy v 60 predajniach v Európe. Prvá slovenská predajňa bola otvorená v Nitre v nákupnom centre Galéria Promenáda a doslova od prestrihnutia červenej pásky si získala srdcia tých, ktorí túžia po najnovších trendoch, no nie sú ochotní utratiť za nich majetok!

Ešte lepšou správou pre všetkých nadšencov značkovej módy je, že už koncom septembra k nitrianskej predajni pribudne i off-price predajňa HalfPrice v žilinskom nákupnom centre Mirage.

Ako funguje koncept off-price?

Pýtate sa, ako je možné, že v HalfPrice kúpite najnovšie modely viac, ako 1000 svetových značiek za zlomok ich ceny? HalfPrice nie sú len predajne. Je to v prvom rade tím ľudí, ktorí sú v každodennom kontakte s distribútormi svetoznámych značiek a vyhľadávajú kúsky, ktoré sú zaujímavé pre jednotlivé trhy. Tie sú schopní v limitovaných počtoch získať priamo od výrobcov aj s 80 % zľavami.

Poznáte HalfPrice? Najnovšie módne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HalfPrice)

Ako správne tušíte, znamená to, že tovar v predajni sa obmieňa doslova denne a váhať nad výhodnou kúpou sa nemusí oplatiť. V HalfPrice nájdete široký sortiment oblečenia, obuvi a športových potrieb pre mužov, ženy i deti, značkové doplnky do domácnosti a dokonca aj dizajnové vychytávky, ktoré potešia vašich domácich miláčikov.

Modely z najnovších kolekcií svetoznámych značiek vás už teraz čakajú v nitrianskej predajni a už o pár dní sa môžete tešiť aj na veľkolepé otvorenie predajne HalfPrice v Žiline.

Žilina je na skok!

Keď chcete mať módny náskok...spravte si cestu do Žiliny. V deň otvorenia 22.9. vás čaká stretnutie so Sketch Bros z Európy 2 či žilinskými futbalistami! Súčasťou otvorenia bude pestrý program a každý, kto príde zaručene neodíde naprázdno! Súťaže a aktivity HalfPrice odmení hodnotnými cenami priamo na mieste.

Poznáte HalfPrice? Najnovšie módne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HalfPrice)
Poznáte HalfPrice? Najnovšie módne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HalfPrice)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu