Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Verili by ste, že Dalibor Janda je v žiari reflektorov už 40 rokov? Príďte si zaspievať jeho najväčšie hity

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Predpredaj.sk)

Na záver prázdnin 31.08.2022 vás pozývame na amfiteáter do Lučenca, kde spolu zažijeme hviezdny mega koncert! Trojnásobný Zlatý slávik a držiteľ mnohých prestížnych ocenení, popová legenda s nezameniteľným hlasom Dalibor Janda oslávil 40. výročie na profesionálnej hudobnej scéne.

A prichádza za vami do Lučenca, spolu so skupinou PROTOTYP, Jiřinou Annou Jandovou a hosťami. Tešiť sa môžete na megakoncert, kde zaznejú hity overené časom, ktoré pozná snáď každý: Žít jako kaskadér, Oheň, voda, vítr, Kde jsi či Hurikán, Všechno na Mars, Padá hvězda, Snad jsem si jí měl všímat víc, Vchází bez vyzvání, Krabička sirek, Hráli jsme kličkovanou, Deset prstů pro život a mnohé ďalšie...

Verili by ste, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Predpredaj.sk)

Okrem českej hviezdy Dalibora Jandu sa môžete tešiť aj na slovenské pop-operné trio Gioia, ktoré vystupuje v novom zložení – Peter Ševčík, Matej Vaník a novým členom tria je mladý, talentovaný spevák z Brezna Martin Vetrák. Gioia spolupracuje s Daliborom Jandom od svojho vzniku a má v repertoári jeho hit Ti cerco- v originali Oheň, voda, vítr.

Koncert sa uskutoční na Amfiteátri v Lučenci 31.08.2022. Vstupenky na toto podujatie kúpite na Predpredaj.sk alebo v každom Telekom centre.

Verili by ste, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Predpredaj.sk)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu