Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Koncert Mira Jaroša prvýkrát na Tajchu v meste Nová Baňa!

PR článok Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: OOCR Región GRON)

Vedeli ste, že nielen Banská Štiavnica má svoje tajchy? Jednu takúto nádrž má aj mesto Nová Baňa v kopcoch oproti tým štiavnickým. A na rozdiel od známych tajchov v okolí Štiavnice, v ktorých sa dá počas leta „iba“ kúpať, na tom novobanskom je o kompletnú zábavu postarané. Príďte sa zabaviť, schladiť a oddýchnuť si v jednom – na koncerte Mira Jaroša 12. augusta 2022!

Tajch v meste Nová Baňa nie je iba jazero. Je to synonymum pre kultúru, voľný čas, oddych a vodné športy, ale aj pre folklór či rockové koncerty. V piatok,  12. augusta, do jeho pestrej ponuky činností, ktoré tu možno robiť, pribudne aj veľkolepá udalosť. Najmenší i tí väčší si môžu prísť zaspievať spolu s obľúbeným spevákom – Mirom Jarošom.

Jeho meno si tí starší určite pamätajú ešte z úplne prvej série súťaže Slovensko hľadá Superstar. V Novej Bani to v tomto roku bude už druhý finalista spomenutej súťaže, ktorý tu odohrá svoj koncert. V júli sme sa potešili návšteve Zdenky Rózsa Prednej.

Naspäť však ku koncertu pre deti v podaní Mira Jaroša. Zabávať sa budeme v priestoroch Amfiteátra na Tajchu a ak si chcete miesto na koncerte poistiť, lístky odporúčame kúpiť vopred na Predpredaj.sk.

Tajch Nová Baňa
Zobraziť galériu (9)
Tajch Nová Baňa  (Zdroj: OOCR Región GRON)

Okrem koncertu sa môžete tešiť aj na bohatú ponuku sprievodných aktivít. Vaši drobci sa budú môcť vyšantiť na skákacom hrade či nechať si niečo pekné namaľovať na tvár. Odfotiť sa bude možné aj s maskotmi.

Na záver pridáme ešte pár tipov. Ak ste v Novej Bani prvýkrát alebo sem chodíte pravidelne, spravte si vďaka koncertu predĺžený víkend! Ubytovať sa odporúčame napríklad v Penzióne Tajch len pár metrov od vodnej plochy.

Penzión Tajch
Zobraziť galériu (9)
Penzión Tajch  (Zdroj: OOCR Región GRON)

Keďže sa koncert koná v piatok, zvyšok víkendu máte celý pre seba. V sobotu odporúčame navštíviť obec Malá Lehota, kde sa bude konať podujatie Pod Vojšínom gajdy hrajú. Ak ste nadšencami turistiky, prejdite si Náučný chodník Vojšín, spravte si pokojne aj celodenný výlet. Ak máte doma malých lezcov, určite nevynechajte nový ferratový areál na Zvoničke, zameraný špeciálne na deti. A cestou domov navštívte napríklad hrnčiarsku obec Brehy či niektorý z hradov na Pohronskej hradnej ceste. Sledujte Facebook stránku Región GRON a dozviete sa ešte viac tipov na výlety v okolí Novej Bane.

Hrad Revište
Zobraziť galériu (9)
Hrad Revište  (Zdroj: OOCR Región GRON)

Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu