Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Vychutnajte si letný vibe na Summer Domaša 2022 a zatancujte si aj na DJ Mairee

PR článok
(Zdroj: Armpro Composite s.r.o.)

Prešlo už niekoľko rokov od poslednej akcie ktorú, spoluorganizátor terajšej SUMMER DOMAŠA organizoval v rekreačnej oblasti Domaša Valkov. Potenciál tohto strediska je neobmedzený a už tam prebehli rôzne pamätné akcie.

Medzi také určite patrí,  keď MISS DOMAŠA Valkov bol organizovaný za pomoci Vojsk Slovenskej Republiky priamo na pontóne na hladine Domaše.

Takéto podujatia s obrovskou návštevnosťou a popularitou pomaly upadali s pribúdajúcimi konkurenčnými akciami v blízkom okolí. Dopadlo to až tak, že pre dlhotrvajúcu nepriazeň počasia počas rokov sa organizátor vyčerpaný aktivitami, ktoré vynaložil na organizáciu rozhodol pozastaviť aktivity na tejto strane Domaše.

V minulosti aktívnym stredobodom Valkova bola nepochybne reštaurácia Kotva, ktorá svojim strategickým postavením predurčovala denný, ale hlavne nočný život spojený s jedinečnými letnými diskotékami pulzujúcimi až do skorých ranných hodín. Časom sa však nočný život prerozdelil a vytvoril priestor aj pri reštaurácii Rumpeľ, ktorá ponúka nielen gastro produkty, ale aj kultúrno-športové podujatia. Otváranie a zatváranie Domaše, turnaje v nohejbale, plážovom volejbale, detské atrakcie a nočné podujatia s živou hudbou alebo diskotékou.

Vyústením tohto snaženia o zachovanie kultúrno- spoločenského života v rekreačnej oblasti je organizácia novej produkcie iného formátu, aký tu ešte nebol. Tanečné pódium s top deejays Slovenska a blízkeho okolia pridávajú Domaši pravú letnú tvár spojenú s horúcim počasím, osviežujúcou vodou Domaše a dobre namiešanými  drinkami. Areál pod reštauráciou Rumpeľ  ponúka nielen zázemie na parkovanie aut, ale hlavne priestor pre organizáciu takého podujatia, akým bude SUMMER DOMAŠA.

Hlavným headlinerom bude dj MAIREE. Je to jeden z mála slovenských DJ-ov, ktorých meno je aj vo svete skutočným pojmom. Značka Mairee je pojem nielen u nás, ale i v zahraničí. Fanúšikovia tohto vynikajúceho DJ-a a producenta na jeho skladby dokonca tancujú špeciálny tanec shuffle.

Ako moderátori a zároveň interpreti prijali pozvanie Šorty a ADyss  z radia Europa2. Hity ako Hraj mi, Booom, Femme fatale zaručujú navodenie tej pravej letnej atmosféry. Line up programu doplnia skvelá DJane Tamira, dj PEPO, Rasto Matij, PAULMDavid Semir Seman.

Sobota 30.7.2022 zaručuje tu pravú letnú SUMMER párty, plnú super zvuku, svetiel, tanca a letných stretnutí na Domaši. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu