Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vokálna formácia 4 Tenoři si na Bratislavskom hrade vyslúžila standing ovation! Zažite zimomriavky na ich letnom turné!

PR článok Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Patrik Ratajský)

Štyri famózne hlasy, dokonalá akustika a atmosféra nabitá emóciami. Taký bol koncert vokálnej formácie 4 Tenoři na Bratislavskom hrade! Speváci Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo ponúkli slovenskému publiku fantastický hudobný zážitok. Nevynechali hity Jdi za štěstím, Mně sílu dáš či Lady Carneval.

Špeciálne pre slovenské publikum zaznela kultová skladba Karola Duchoňa V dolinách. Jedna z najúspešnejších českých hudobných formácií teraz mieri na turné po Slovensku. Štyri fantastické hlasy si nenechajte ujsť 17.7. v Banskej Štiavnici, 18.7. Kežmarku, 19.7. v Nových Zámkoch a 20.7. v Trenčíne.

Vstupenky na letné koncerty 4 Tenoři kúpite v sieti Predpredaj.sk.

Držitelia ceny Thálie, sólista opery Národného divadla v Prahe a legendy českého hudobného divadla predstavili v Bratislave hity zo slávnych muzikálov, swingové evergreeny, operné árie aj piesne Karla Svobodu.

Vokálna formácia 4 Tenoři
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Patrik Ratajský)

„Bratislavský hrad nás síce privítal dažďom, ale na konci koncertu odmenil ováciami po stojačky. Sme veľmi radi, že sa nádvorie zaplnilo a že diváci boli s nami od prvej pesničky naladení na rovnakú nôtu. Bol to jeden z našich najmilších koncertov,“ nešetril chválou Pavel Vítek.

Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo vystúpili v sprievode Unique Quartet band a predstavili naživo skladby z eponymného debutového albumu. Pripravili si aj hudobnú lahôdku špeciálne pre slovenské publikum.

„Zaspieval som hit Karola Duchoňa V Dolinách, ktorý spievam výlučne pre slovenské publikum. Je to krásna melódia. Poctu Mekymu chystáme v premiére až na prázdninové koncerty. Nenechajte si to ujsť,“ pozýva držiteľ ceny Thálie Marian Vojtko.

Vokálna formácia 4 Tenoři
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Patrik Ratajský)

4 Tenoři majú na konte stovky koncertov, dvakrát vypredaný Forum Karlín aj spoluprácu s Českým národným symfonickým orchestrom a dirigentom Marcellom Rotom, ktorý je dvorným dirigentom Andrea Bocelliho. Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo slovenské publikum milujú. Fanúšikovia sa im po prídavku Lady Carneval odmenili niekoľkonásobným standig ovation.

„Koncert bol úžasný, plný skvelej energie a emócií. Už na začiatku koncertu ma nadchla atmosféra, ktorá bola na nádvorí hradu. Hneď po vypočutí prvej skladby si nás 4 Tenoři získali. Obrovská charizma spevákov v súlade s akustikou na nádvorí vo mne zanechali skvelý emočný zážitok. Boli sme na nich po prvýkrát, no určite si to radi zopakujeme,“ prezradila fanúšička Zuzana Reindlová z Bratislavy.

4 Tenoři na jednom pódiu je zážitok na celý život. Nenechajte si ujsť koncerty pilierov českej muzikálovej scény, na ktorých zažijete hudobné zimomriavky. Na letné koncerty si speváci pripravili prekvapenie v podobe exkluzívnej vstupenky Meet & Greet. Vstupenka v cene 39,90 € zahŕňa prednostný vstup na koncert, garantované sedenie v prvých radoch, podpísané CD a osobné stretnutie so všetkými tenormi v zákulisí. Vstupenky na koncerty sú dostupné v sieti Predpredaj.sk. Všetky informácie nájdete aj na webe https://www.4tenori.cz/ a facebooku  https://www.facebook.com/4Tenori

Koncerty 4 Tenoři Slovensko 2022:

17.7.  Banská Štiavnica, amfiteáter

18.7. Kežmarok, Kežmarský hrad

19.7. Nové Zámky, Amfiteáter

20.7. Trenčín, Trenčiansky hrad

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu