Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táto banka vás za používanie smartfónu odmení!

PR článok
(Zdroj: ČSOB)

Neviete si predstaviť deň bez smartfónu? Používate ho hlavne na kontaktovanie priateľov a na kontrolovanie diania na sociálnych sieťach? Máme pre vás tip! Strávte 5 minút so svojím smartfónom v ruke užitočne!

Smart zariadenia berieme do ruky hneď ráno po prebudení. Odkladáme ich zvyčajne až tesne pred spaním. Preto nikoho neprekvapí výsledok štatistík. Používanie smart zariadení nám ukrojí v priemere 4 hodiny z nášho aktívneho času a po telefóne siahneme viac ako 53-krát denne!

Zamestnávateľov nepoteší informácia, že zhruba polovica zo spomínaných 53 „skontrolovaní“ sa udeje práve v pracovnom čase. Chytáte sa pri týchto údajoch za hlavu? Alebo nebodaj patríte k tým, ktorí pre istotu telefón nepúšťajú z ruky? Vieme o 5 minútach, vďaka ktorým sa vám to oplatí!

Zriaďte si Smart účet od ČSOB, ktorý budete mať navždy bez poplatkov!

Tieto smart funkcie Slovákom zjednodušujú život

Slováci si postupne zvykajú na platby smart zariadeniami a tretina z nich neváha použiť smartfón či smart hodinky s vedomím, že takéto platby sú bezpečnejšie ako platby platobnou kartou. V porovnaní s platobnou kartou pri smart zariadeniach existuje nižšie riziko zneužitia v prípade odcudzenia zariadenia. Klienti ČSOB sa tiež nemusia obávať žiadnych skrytých poplatkov, keďže vedenie ČSOB Smart účtu je zadarmo,“ uvádza Andrea Lazar, manažérka Oddelenia riadenia retailového segmentu z ČSOB.

Odborníci na bankovníctvo a technológie sa zhodujú, že smart zariadenia sú nielen budúcnosťou bezkontaktného platenia, ale aj budúcnosťou zakladania účtov v banke. Povesť „žrúta času“ vyvažujú práve takéto revolučné možnosti moderných technológií, ktoré má vo svojich rukách už väčšina Slovákov. 

Celý proces založenia ČSOB Smart účtu pomocou smartfónu nezaberie viac ako 5 minút – čo je len zlomok zo 4 hodín denne! Nový účet, ktorý budete mať navždy bez poplatku za vedenie, bez skrytých poplatkov a bez podmienok, môžete mať už počas čakania v rade na zmrzlinu alebo počas cesty autobusom!

Získajte odmenu 75 € za 5 minút! Presne toľko trvá zriadenie ČSOB Smart účtu !

Používate smart zariadenie inteligentne? Táto banka vám za to zaplatí!

Každý, kto sa rozhodne stráviť 5 minút so smartfónom v ruke inak ako doteraz, môže získať ČSOB Smart účet a odmenu za jeho založenie vo výške 75 €. Staňte sa novým klientom ČSOB v termíne od 1. 6. do 31. 8. 2022 cez aplikáciu ČSOB SmartBanking alebo cez stránku www.csob.sk a užívajte si naplno všetky výhody, ktoré smart zariadenia ponúkajú. 

Viac na www.csob.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu