Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Empatický lekár, ktorý na vás má čas: Slovenská utópia?

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Medante)

5 rokov! Až toľko času premrháme v priebehu života čakaním. Obzvlášť v čakárni u lekára je ubíjajúce dívať sa na hodinky a zavreté dvere ambulancie. Pocit bezmocnosti pokračuje, keď sa na nás oborí nevrlá sestra, lekár ani nezdvihne oči od monitora za tých 5 minút, ktoré nám venuje a prípadné otázky zodpovie jedine Google... Zaslúžite si dôstojnejší prístup.

Situácia, akú sme opísali vyššie, je dôverne známa azda každému slovenskému pacientovi. Dá sa to však robiť aj inak: liečiť pozorne, ľudsky a celostne. MEDANTE, poliklinika celostnej medicíny, je dôkazom, že aj na Slovensku môžete čakať nečakané.  

10 rokov dôvery a rastu

Práve vďaka ústretovému prístupu, kombinujúcemu ľudskosť s profesionalitou, sa MEDANTE už desať rokov teší pretrvávajúcej dôvere zákazníkov a rastúcemu záujmu o komplexné a kvalitné zdravotnícke služby. Z malej polikliniky rodinného charakteru vo Vrakuni onedlho povýši na priestranné, moderné zariadenie s rozšíreným tímom odborníkov a top štandardom starostlivosti.

Empatický lekár, ktorý na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Medante)

A najlepšia správa? Po svetovú úroveň viac nemusíte jazdiť do sveta. MEDANTE otvorí svoje nové brány už túto jeseň v Bratislave na Galvaniho. Zabudnite na zbytočné čakanie a vyšetrovanie medzi dverami, tu sa ich nedočkáte. Namiesto toho vás privíta poliklinika, ktorá je...

... nečakane pozorná

Lekári v MEDANTE nasledujú vlastné štandardy manažmentu pacienta. Štandardy, ktoré polikliniku od začiatku jej pôsobenia vyčlenili od konkurencie. Prioritou je, aby sa lekár mohol venovať každému pacientovi s empatiou, nie so stopkami. 

... nečakane ľudská

Ani po presťahovaní sa do väčších priestorov, rozšírení portfólia služieb a znásobení klientely MEDANTE nechce stratiť zo svojho individuálneho prístupu typického pre malé rodinné kliniky. Ústretovosť a priateľsky neformálna atmosféra prispieva ku komfortu každého jej návštevníka.

... nečakane celostná

Úzka interdisciplinárna spolupráca v tíme MEDANTE dovoľuje pristupovať ku každému pacientovi celostne, čo uľahčuje, urýchľuje a zefektívňuje liečbu. Tu sa lekári nesnažia riešiť len čiastkové zdravotné problémy, tak ako mnoho ďalších kliník či ambulancií. Idú ďalej a zaujímajú sa o ich príčiny, aby chránili vaše zdravie efektívnejšie a celostne.

Čakajte nečakané!

Doprajte si zdravotnú starostlivosť na mieste, ktoré sa naozaj stará o to, aby ste sa cítili dobre. V MEDANTE nájdete 30 nových ambulancií, 2500 m², špičkové technické vybavenie, odborne erudovaných a empatických profesionálov, rodinnú atmosféru, bezproblémové parkovanie a nemenej dôležité: lekárov, ktorí na vás konečne budú mať čas. Viac na novemedante.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu