Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Príďte si oddýchnuť do hotela Jasoň a využite vianočnú akciu na pobyt v nádhernom prostredí Vršatských bradiel!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Predpredaj.sk)

Krásne prostredie, skvelé ubytovanie a romantika vo wellnese! To všetko ponúka novootvorený štvorhviezdičkový hotel Jason v Trenčianskom kraji vo Vršatských skalách. Ak ešte nemáte vianočný darček, využite darčekový poukaz, ktorý zahŕňa ubytovanie pre dve osoby na dve noci s raňajkami a neobmedzený wellnes. V hoteli Jason sa budete cítiť ako v rozprávke!

Chris Froome ( v rámci Okolo Slovenska )Michal David, Zuzka Vačková, Martin Harich, Peter „Šarkan Novák, Přemek Boublik, Karin Olasová, Patrik Herman či módny Guru Jozef Grondžák. Všetky tieto osobnosti už dovolenkovali v hoteli Jason. Aj vy môžete patriť medzi ne. Stačí ak využijete ponuku a kúpite si darčekový poukaz, ktorý je nielen dobrým vianočným darčekom, ale aj darom k narodeninám!

Príďte si oddýchnuť do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Predpredaj.sk)

Príďte si oddýchnuť do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Predpredaj.sk)

„Náš hotel ponúka v prvom rade skvelú polohu, len 10 minút zjazd z diaľnice pri Ilave v nádhernom prostredí bielych Karpát a Vršatských skál. V zimnom období ponúkame pri dobrých snehových podmienkach 25 kilometrov dlhú bežkársku terasu, ktorá spája horskými cestami Vršatské Podhradie s obcou Broumov Bylnice. V letnom období množstvo nenáročných turistických a cyklistických trás po celých Bielych Karpatoch,“ vysvetľuje riaditeľ hotela Miroslav Bulovský.

Novootvorený hotel dbá na to, aby v ňom ľudia našli čo najväčší relax aj skvelú stravu v tom najkrajšom okolí. Nechýbajú čarokrásne výhľady na zrúcaninu Vršateckého hradu a majestátne Biele Karpaty.

Príďte si oddýchnuť do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Predpredaj.sk)

„Naša reštaurácia ponúka výlučne slovenské jedlá a špeciality z nášho kraja. Máme špičkových kuchárov, s ktorými sme veľmi spokojní. Špeciálny je aj náš wellnes. Skvelý relax poskytujú štyri veľké sauny a 20 metrov dlhý nerezový plavecký bazén. Využiť môžete vírivkutepidáriumľadopád, rovnako aj fínskubylinkovúparnú, či infrasaunu. Unaveným nohám doprajte rozmaznávanie v podobe Kneippovho kúpeľa. Súčasťou wellness zóny je aj detský bazén. Z izieb aj z bazénovej terasy je nádherný výhľad na zrúcaninu Vršatského hradu a veľkú časť Považia. Bystré oko dovidí v dobrej viditeľnosti aj na Trenčiansky hrad,“ pozýva návštevníkov Miroslav Bulovský.

Hotel Jason sa nachádza v chránenej krajinnej oblasti je ideálnym východiskovým bodom pre všetkých milovníkov turistiky, cyklistiky aj prírodných krás. Využite skvelú vianočnú ponuku a podporte domáci cestovný ruch v ťažkých časoch. Viac informácií nájdete Predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu