Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

LOVESTREAM FESTIVAL odštartuje nabitým prvým dňom: Na jednom pódiu KRYŠTOF, LUCIE aj IMT SMILE!

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: LOVESTREAM FESTIVAL)

LOVESTREAM FESTIVAL dnes oznámil meno headlinera prvého dňa, ktorým budú IMT SMILE a zároveň spustil predaj piatkového dňa festivalu, ktorý je zložený výlučne zo slovenských a českých kapiel. 10.júna 2022 sa na futbalovom štadióne Tehelné pole v Bratislave postupne predstavia HEĽENINE OČI, ČECHOMOR, KRYŠTOF, LUCIE a IMT SMILE!

IMT SMILE na jednom festivale s RED HOT CHILI PEPPERS? Kedysi nemožné sa budúci rok stane realitou. LOVESTREAM FESTIVAL priamo   na štadióne Tehelné pole ponúkne 3 samostatné hudobné dni a pokúsi sa splniť práve takéto hudobné sny. Prvý deň festivalu je venovaný slovenskej a českej hudobnej scéne, ktorú budú reprezentovať osvedčené koncertné mená zaručujúce veľké množstvo hitov a tú najlepšiu koncertnú náladu. 

Organizátorka Silvia Nemčovičová: Prvý deň nášho nového festivalu sme sa rozhodli venovať slovenskej a českej hudobnej scéne a keďže ide o festival na našom najväčšom futbalovom štadióne, tak tomu sme prispôsobili aj samotný výber skupín.“

Na pódiu sa okrem iných predstaví ČECHOMOR česko-moravská skupina, ktorá originálnym spôsobom spracuváva ľudové piesne, domácu scénu bude reprezentovať stále populárnejšia, ale aj koncertne už vysoko etablovaná skupina HEĽENINE OČI s ich energickou metal-ska-reggae-folk-rockovou šou.

Veľké štadiónové koncerty obľubuje aj ostravská skupina KRYŠTOF, ktorá len prednedávnom predstavila svoj ôsmy štúdiový album Halywůd, opäť plný poetiky a strhujúcich refrénov, ktoré určite nebudú chýbať aj na LOVESTREAM FESTIVALE.

Piatkový nabitý program bude pokračovať jednou z najpopulárnejších českých skupín, ktorej vznik sa datuje do roku 1985 a ktorú dnes tvoria Robert Kodym, P.B.Ch., Michal Dvořák a David Koller, teda česko-slovenskou legendou LUCIE.

O veľkolepé koncertné finále prvého dňa nového festivalu sa postará domáca už avizovaná skupina IMT SMILE, ktorá práve v roku 2022 oslavuje svoje okrúhle 30.narodeniny.

Ivan Tásler: Ja sa veľmi teším, že to budeme môcť osláviť spolu s našimi fanúšikmi takto vo veľkom na Lovestream festivale . Náš program bude zložený z tých najvačších hitov, ktoré táto kapela za 30 rokov priniesla.

A to najlepšie na koniec: Ceny vstupeniek na LOVESTREAM FESTIVAL Piatok 10.júna 2022 začínajú pre tých najrýchlejších už od 35,- EUR!

Predaj vstupeniek exkluzívne na www.Predpredaj.sk!

LOVESTREAM FESTIVAL Vám prináša SILVI Production v spolupráci s Marcelom Avramom a Concerts East.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu