Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vynovený Volkswagen T-Roc ponúka viac kvality aj štýlu

PR článok Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Volkswagen)

Obľúbené SUV Volkswagen T-Roc prešiel modernizáciu, v rámci ktorej zhodil koženú bundu a oholil sa, avšak v duši zostal stále verný rockovej hudbe.

Napriek tomu, že T-Roc je v mnohých ohľadoch jedinečný a technologicky zaujímavý, prvotný dôvod, prečo si ho zákazníci vyberali, bol vždy jeho dizajn. Vynovený model na tom stavia ponúka ešte viac možností, ako si ho prispôsobiť podľa vlastného vkusu.

Vynovený Volkswagen T-Roc ponúka
 (Zdroj: Volkswagen)

Trochu hip-hop

Modernizovaný T-Roc si obliekol pohodlné tepláky. Predný nárazník sa teda zmenil. Základné verzie T-Rocu sa môžu stále tešiť na šesťuholníkové LED denné svetlá na mieste, kde by ste bežne očakávali hmlovky, avšak aj tento prvok je pozmenený, aby dal viac vyniknúť lakovaným častiam karosérie. Vo výbave R-Line nahradí šesťuholník trojica zvislých LED segmentov podobne ako v prípade skutočného modelu R. Ten dostal taktiež omladenú vizáž, ale našťastie to najdôležitejšie zostalo: ešte stále si môžete priplatiť za športový výfuk od renomovanej firmy Akrapovič.

Vynovený Volkswagen T-Roc ponúka
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Volkswagen)

Zmeny pokračujú aj v oblasti svetiel. Tie môžu za príplatok obsahovať Matrix LED technológiu, ktorú Volksagen nazýva IQ.Light. Pracuje s 24 individuálne vypínateľnými LEDkami v každom svetlomete. Ak máte aktivované diaľkové svetlá a oproti vám sa objaví auto, stlmia sa len tie LEDky, ktorých lúč naňho smeruje. Zvyšok vozovky je osvetlený diaľkovými svetlami. Šikovné, nie? Zadné svetlá tvoria taktiež LED diódy. Majú novú grafiku, ktorá dodáva autu viac technologický nádych.

Vynovený Volkswagen T-Roc ponúka
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Volkswagen)

Vítaným prírastkom je rozšírená paleta farieb, kam pribudli ozaj pekné, cukríkové farby. Vynovenému T-Rocu sa náramne hodia. Najmä ak si ho objednáte ako kabriolet. Áno, aj táto verzia pokračuje!

Lepšie materiály

Vítanou zmenou je nový interiér. Preč sú tvrdé plasty – nahradila ich mäkčená palubná doska a rozšírené čalúnené výplne dverí. Nová architektúra palubnej dosky posúva displej na jej vrchol. Výduchy klimatizácie sa dostali pod neho. Vyzerá to omnoho modernejšie a najmä T-Roc je teraz originálny a nekopíruje iné modely Volkswagenu.

Vynovený Volkswagen T-Roc ponúka
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Volkswagen)

Samozrejmosťou je dostupnosť audiosystému Beats, ktorý má bežne výkon 300 Wattov. Ak si ho však objednáte do T-Rocu Cabrio, môžete naštartovať párty na sídlisku vďaka výkonu až 400 Wattov.

Paleta dostupných motorov sa s faceliftom takmer nezmenila. To znamená, že sa môžeme tešiť na trojvalec 1.0 TSI, štvorvalce 1.5 TSI a 2.0 TSI, dízlový štvorvalec 2.0 TDI a aj vrcholnú verziu T-Roc R s výkonom 221 kW (300 k), ktorá dostala do vienka veľké pádla pod volantom po vzore modelu Golf R.

Viac informácií nájdete na stránke www.volkswagenblog.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu