Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Luxusné parfumy pre mužov

PR článok
(Zdroj: Notino)

Parfémy patria medzi doplnky, ktoré majú veľký význam pre naše každodenné fungovanie. Dodávajú nám dávku sebavedomia a tiež aj atraktivity pre opačné pohlavie. Práve pre tieto vlastnosti nemáme problém do kvalitného parfému investovať. Kvalitné parfémy pritom vydržia nesmierne dlho, pretože ich stačí aplikovať v minimálnom množstve. Ako si vybrať kvalitný parfém a kde hľadať luxusné verzie?

Ako si vybrať kvalitný parfém?

Kvalitný parfém sa nevyberá podľa ceny a ani podľa značky. Dôležité je vedieť si vybrať parfém na základe označenia a tiež podľa zloženia. Značky môžu totiž produkovať parfémy v rôznych koncentráciách a cenových kategóriách, nezávisle od ich kvality. Vždy by ste sa teda mali riadiť touto základnou tabuľkou, ktorá vám povie viac o kvalite a luxuse konkrétneho produktu.

Výber parfému podľa intenzity

Typ parfému Podiel vonných zložiek
Parfum 15-30%
Eau de Parfum 8-15%
Eau de Toilette 4-8%
Eau de Cologne 3-5%

Nákup parfému podľa zloženia si vyžaduje aj znalosti niektorých základných chemických zložiek. Zároveň je tiež dôležité poznať aj základnú terminológiu – teda, že parfém je zložený z hlavy, srdca a základu. Inak sa to nazýva aj vrchné, stredné a nízke tóny. Hlava po väčšine upúta naše čuchové zmysly a vonia niekoľko minút, pričom základ môže voňať na vašom oblečení ešte aj niekoľko dní.

Vyberať môžete aj rôzne známe a overené parfémy. Pre mužov predstavuje veľmi populárnu voľbu patrí napríklad Hugo Boss, Armani, Versace, Creed Aventus, či Paco Rabanne, ale aj klasiky od značiek ako Bruno Banani, Moschino alebo Montblanc. V prípade, že chcete vášho partnera obdarovať parfémom, môžete siahnuť napríklad po takýchto kúskoch, prípadne investujte do darčekovej poukážky.

Ako nakupovať luxusné parfémy pre mužov?

Luxusné pánske parfémy môžete nakupovať rovnako prostredníctvom kamenných predajní, ako aj na internete. Čo sa týka výberu, vždy je lepšie si konkrétnu vôňu ovoňať a na základe toho sa rozhodnúť o výbere konkrétneho produktu. Parfémy sú totiž individuálnou voľbou a každému sa páči niečo iné.

Ak si už vyberiete konkrétny produkt, môžete si ho zakúpiť priamo v kamennej predajni, ale rovnako máte možnosť aj nakupovať cez internet. Na internete máte zväčša omnoho väčší výber, nižšie ceny a tiež sa viete rýchlo dopracovať aj k rôznym zľavám. Zároveň je nákup cez internet omnoho pohodlnejší a jednoduchší, stačí len párkrát kliknúť a tovar je na ceste priamo k vám domov.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu