Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slováci hľadajú najstarší spotrebič SENCOR, zapojte sa aj vy do SENCORMÁNIE!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Sencor)

Máte doma starý Sencor? Prihláste ho do SENCORMÁNIE a máte šancu vyhrať nový.

Sencor nie je žiadna rýchlokvasená značka, ktorá vám doslúži tesne po skončení záruky. V roku 1969 vznikol japonský technologický zázrak s červeným „O“ v logu ako symbolom vychádzajúceho Slnka a s menom, ktoré v preklade znamená tisíc sŕdc. SENCOR hneď od začiatku stavil na kvalitu a neopozeraný dizajn a tak to je až doteraz - žiadna iná značka nemá toľko farebných spotrebičov.

Boli to vývojári SENCOR, kto priniesol také prevratné technológie ako „reverse“ v kazeťákoch, dvojdecky schopné nahrávať či prenosné Hi-Fi alebo autorádiá s kazetovým prehrávačom.

Kto mal kazeťák SENCOR, bol kráľom dvorov a ulíc.
Zobraziť galériu (5)
Kto mal kazeťák SENCOR, bol kráľom dvorov a ulíc.  (Zdroj: Sencor)

 A je dosť možné, že práve vy alebo vaši rodičia mali niektorý z týchto prehrávačov. Rovnako pravdepodobné je, že vaša mama či babka používala SENCOR v kuchyni a používa sa dodnes. Tak ako napríklad u Lenky, ktorá svoj sekáčik dostala od svojej mamy pekných pár rokov dozadu. „Mne sa páčilo ako jej veľmi pomáha pri varení. Dokonca si v ňom hravo nasekám aj zemiaky na zemiakové placky, orechy, cibuľu, pečivo na čerstvú strúhanku... Je to pomocník, ako sa patrí, a ani rokmi sa jeho kvality nemenia,“ napísala Lenka po prihlásení svojho SENCORu do SENCORMÁNIE, súťaže o najstarší spotrebič tejto značky.

Sekáčik dostala Lenka od svojej mamy.
Zobraziť galériu (5)
Sekáčik dostala Lenka od svojej mamy.  (Zdroj: Sencor/Lenka Čajová)

Vierka zas nedá dopustiť na červený CD prehrávač. „Dcéra ho dostala už dávno od svojho otca. Ona si na ňom púšťa cédéčka, ja rádio. V lete som si ho aj nosila do práce. Máme ho už poriadne dlho a stále funguje stopercentne,“ pochvaľuje si ďalšia majiteľka staršieho prístroja SENCOR.

Červený CD prehrávač je u Vierky využitý každý deň.
Zobraziť galériu (5)
Červený CD prehrávač je u Vierky využitý každý deň.  (Zdroj: Sencor/Viera Zoraníková)

Ašpirantkou na titul Najstarší spotrebič SENCOR na Slovensku je aj mikrovlnka, ktorú do SENCORMÁNIE prihlásila Veronika. „Mikrovlnka bola v staršom byte, ktorý sme si s manželom pred rokmi kúpili. Už vtedy bola stará,“ smeje sa Veronika a dodáva, že mikrovlnka funguje doteraz. „Občas síce zabudne zasvietiť, občas sa netočí tanier, ale vyhovuje nám, lebo zohrieva dobre a rýchlo a presne ukazuje, koľko sekúnd zohrieva.“

Veronikina stará mikrovlnka stále zohrieva dobre a rýchlo.
Zobraziť galériu (5)
Veronikina stará mikrovlnka stále zohrieva dobre a rýchlo.  (Zdroj: Sencor/Veronika Kicová)

Máte aj vy doma starý spotrebič SENCOR? Nezáleží na tom, či funguje, alebo nie – prihláste ho do SENCORMÁNIE na FB Sencor SK a môžete vyhrať fantastické ceny!

Pozrite si aj ďalšie spotrebiče v SENCORMÁNII!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu