Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vytešený záhradkár Valábik: Takto si užíval práce okolo domu, čo bude robiť teraz?

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PLANEO Elektro, PR)

Kedysi lietal Boris Valábik s hokejkou, dnes behá s kosačkou a objavuje vymoženosti záhradkárskej techniky.

Nitriansky dom športového moderátora poskytuje všetko, čo sa od rodinného domu očkakáva: pohodu a príjemné zázemie pre všetkých členov rodiny, vrátane psa Montyho. Pre pracovne maximálne vyťaženého Borisa Valábika je relaxom práve práca okolo domu. 

Záhradu nemáme, pretože by sme sa jej kvôli práci a bábätku nemohli venovať tak, ako by si to vyžadovala. Tak sa aspoň starám o trávnik a pri jeho kosení si utrieďujem myšlienky. A navyše sa pri tom dá chytať aj bronz,“ vracia sa v spomienkach do horúcich dní svalnatý sympaťák. Práve vďaka trávniku Boris objavil veci, o existencii ktorých nemal ani tušenia. „Napríklad taký záhradný vysávač mi výrazne šetrí prácu, pretože vyčistí trávnik od listov a menších vetvičiek doslova za pár minút a ja o to dlhšie môžem tráviť čas s rodinou. Akurát už o čosi viac oblečený, dodáva so smiechom.

Makáte okolo domu a záhrady? Toto vám pomôže!

V týchto dňoch sa vysávače lístia veru nezastavia! Ak ho ešte nemáte, pozrite sa na Fieldmann FZF 4030E. Listy aj vetvičky povysáva, oceľovým drvičom rozdrví a vtiahne do objemného vaku. Robí sa s ním ľahko, pretože váži necelé tri kilá. A nezaváži ani váš rozpočet, pretože v PLANEO Elektro si ho môžete kúpiť za výhodných 39,99 €.

Vytešený záhradkár Valábik: Takto
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PLANEO Elektro, PR)

Plné ruky práce majú teraz najmä záhradkári. Po zbere úrody sa nejeden spýta – kam s tým? Odpoveď je jednoduchá – predsa do mrazničky! Mraziaci box Philco PCF 2602i s objemom až 260 l sa postará o vaše zásoby zeleniny, mäsa a polotovarov. Môžete ju mať aj na chatke v záhrade, pretože funkcia FrostProtection umožnuje správne fungovanie mrazničky až do -15 ° C okolitej teploty. Kúpiť si ju môžete v niektorej z 53 predajní PLANEO Elektro alebo cez e-shop planeo.sk. Vďaka nulovému navýšeniu môžete mať tento mraziaci box na pohodlné splátky, pri ktorých nepreplatíte ani cent

Vytešený záhradkár Valábik: Takto
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PLANEO Elektro, PR)

Mraziaci box Philco PCF 2602i má vnútorné osvetlenie a bezpečnostný zámok.

Zistite viac o akcii PLANEO Elektro 0 % navýšenie pri nákupe na splátky

Vytešený záhradkár Valábik: Takto
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PLANEO Elektro, PR)

Ponorný mixér Sencor SHB 5501CH-EUE3 skrýva 9 spotrebičov v jednom a oceníte ho nielen pri varení džemov a hrejivých jesenných krémových polievok, ale počas celého roka, pretože patrí k najuniverzálnejším domácim spotrebičom. Vyše 50 rokov fungovania na trhu a inovácií sa odráža na kvalite, ktorú podčiarkuje aj 6-ročná záruka na motor, a so svojimi nožmi s titánovou úpravou patrí tento Sencor k špičke vo svojej kategórii. 

Vytešený záhradkár Valábik: Takto
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PLANEO Elektro, PR)

Veríme, že práca okolo domu je relaxom, no určite si aj vy radi oddýchnete s vyloženými nohami pri dobrom filme. LED televízor Sencor SLE 43US800TCSB má už predinštalovaný Netflix, kde na vás čaká viac než 4500 filmov a seriálov, s ktorými budú aj dlhé zimné večery krátke. Využite možnosť splátok bez navýšenia v PLANEO Elektro a kúpte si ho do druhej izby alebo na chatu a užívajte si súkromné večery pri programe bez otravných reklám.

Pozrite si celú ponuku PLANEO Elektro pre váš najvýhodnejší nákup!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu