Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Koniec školského roka sa blíži. Tipy na skvelé darčeky pre vášho učiteľa / učiteľku

Hrnček Najlepšia pani učiteľka od Tamta PR článok Zobraziť galériu (11)
Hrnček Najlepšia pani učiteľka od Tamta (Zdroj: Robene.sk )

Školský rok 2020/2021 sa pomaly blíži ku koncu a vy rozmýšľate, čím by ste obdarovali obľúbenú pani učiteľku za jej trpezlivosť? Zdajú sa vám karafiáty či bonboniéry už ako prežitok? Prinášame vám pár originálnych a výnimočných tipov, ktorými zabodujete. Vyčarte úsmev na tvári jedinečnými darčekmi od lokálnych tvorcov.

Nech na vás spomína pri šálke rannej kávy

Darujte svojej učiteľke darček, pri ktorom sa jej vynoria nezabudnuteľné spomienky na vás a vašu bláznivú triedu. Aby na vás nikdy nezabudla, spríjemnite jej rannú kávičku výnimočným keramickým hrnčekom od značky SOULSHINE.

Na personalizovaný hrnček si môžete zadať ľubovoľný text, napríklad mená vás a vašich spolužiakov, alebo obľúbené hlášky, ktoré boli nezabudnuteľné a zneli vo vašej triede počas celého roka.

Personalizovaný hrnček Najlepšia pani učiteľka od Soulshine
Zobraziť galériu (11)
Personalizovaný hrnček Najlepšia pani učiteľka od Soulshine  (Zdroj: Robene.sk )

Jedinečné hrnčeky na mieru ponúka aj lokálna tvorkyňa Tamta. Rovnako aj v tomto prípade si textovú časť môžete navrhnúť sami podľa vašej fantázie.

Hrnček Najlepšia pani učiteľka od Tamta
Zobraziť galériu (11)
Hrnček Najlepšia pani učiteľka od Tamta  (Zdroj: Robene.sk)

Pre pani učiteľku parádnicu

Obľubuje vaša triedna drobné šperky? V tom prípade ju určite potešia drevené náušničky od tvorcu Slovenské korene. Tieto náušničky sú jedinečné svojím minimalistickým a veselým dizajnom, v ponuke nájdete až v 9 farebných variantoch. Obchodík Slovenské korene má vo svojej ponuke unikátne drevené šperky charakteristické ručnou maľbou. V obchodíku nájdete napichovacie či visacie náušničky za pár eur, ktoré potešia každú nositeľku.

Napichovacie náušničky od Slovenské korene
Zobraziť galériu (11)
Napichovacie náušničky od Slovenské korene  (Zdroj: Robene.sk )

Drevené maľované náušničky Plesnivec s kvetinovým vzorom budú ideálnych doplnkom pre romantické duše a spestria deň darovanej vždy, keď si ich nasadí.

Zľava náušnice Plesnivec
Zobraziť galériu (11)
Zľava náušnice Plesnivec  (Zdroj: Robene.sk )

Oživte outfit vašej triednej a darujte drevenú brošničku, čo spestrí jej outfit. Naozaj jedinečné a ručne vyrábané kúsky tvorí aj predajca Šperky od Vierky. V tomto obchodíku nájdete taktiež brošne so zvieracím alebo animovaným motívom.

Brošňa z mäkkého dreva od Šperky od Vierky
Zobraziť galériu (11)
Brošňa z mäkkého dreva od Šperky od Vierky  (Zdroj: Robene.sk )

Perfektným darčekom bude aj tento živicový prívesok. Do prívesku sa vkladá skutočný bazový kvet, čo zaručuje originalitu a jedinečnosť.

Živicový prívesok s kvietkom bazy čiernej na oceľovej retiazke od Šperky od Vierky
Zobraziť galériu (11)
Živicový prívesok s kvietkom bazy čiernej na oceľovej retiazke od Šperky od Vierky  (Zdroj: Robene.sk )

Pre šťastie ale aj pre praktické využitie

Slová šťastie a radosť opisujú stojan od mladých a šikovných ľudí, ktoré svoje výtvory predávajú pod menom Muranske. Tento zaujímavý stojan na perá je vyrábaný z orechového dreva, ktoré je prirodzene nádherné. Farbu špičky Vám tvorkyňa namaľuje farbou, ktorá je vám alebo vášmu učiteľovi srdcu najbližšia.

Stojan na perá z masívneho dreva od Muranske
Zobraziť galériu (11)
Stojan na perá z masívneho dreva od Muranske  (Zdroj: Robene.sk )

TIP pre pánov učiteľov

Zdá sa vám výber darčeka pre pána učiteľa komplikovaný? Nezúfajte! Praktickým a pekným darčekom môžu byť aj manžetové gombíky, náramok alebo doplnky, ktoré sa hodia na každý učiteľský stôl.

Povaľujú sa vášmu učiteľovi perá po stole? Zmeňte to! Podarujte mu stojan na perá od Ceferino. Tento kúsok je z masívneho dreva, pôsobia nielen luxusne, ale sú aj využiteľným doplnkom, čo zaručene ocení. Zmestí sa do neho 9 pier, fixiek či ceruziek.

Stojan na perá z masívneho orechového dreva od značky Ceferino
Zobraziť galériu (11)
Stojan na perá z masívneho orechového dreva od značky Ceferino  (Zdroj: Robene.sk )

Tieto manžetové gombíky nenájdete v žiadnom inom obchode. Ručná výroba a výber medzi rôznymi farbami sú dokonalou jedinečnosťou každého pána. Nielenže ozdobia košeľu nejedného učiteľa, ale určite aj milo prekvapia!

Manžetové gombíky od značky Slovenske korene
Zobraziť galériu (11)
Manžetové gombíky od značky Slovenske korene  (Zdroj: Robene.sk )

Pánske náramky sú už dlho trendy a čoraz viac pánov si tento doplnok obľubuje. Korálový náramok pôsobí decentne a štýlovo. Tieto náramky však neslúžia nielen ako doplnok ale poznáme ich aj pod pojmom „ochranné náramky“ -  dobíjajú energiu, navodzujú pocit šťastia a odvahy.

Helakra ponúka ochranné náramky aj vo farebnejších verziách, ktoré sú vhodným darčekom aj pre dámy.  Svojmu majiteľovi dokáže vhodný náramok pomôcť  prekonať citové zranenia, posilňujú empatiu ale aj  upokojujú..

Náramky zminerálov od Helakra
Zobraziť galériu (11)
Náramky zminerálov od Helakra  (Zdroj: Robene.sk )

Veríme, že sme vám dali originálne tipy, ktorými vyčaríte úsmev na konci školského roka vašej triednej učiteľke či učiteľovi aj vy.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu